A Fed legújabb gazdaságélénkítése növekedést hozhat a bitcoin számára

-

A bitcoin árfolyama egyelőre nem tudta tartósan áttörni a 10 000 dollárt, azonban a vezető kriptopénz napi mélypontja napról-napra nem mutat hanyatlást.
Az eladásra szánt tételeket gyorsan felvásárolják a lelkes befektetők. Ezek a vásárlások pedig egyre hevesebbek, mivel a Fed tovább folytatja a féktelen pénznyomtatást.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

7 billió dollár fölé emelkedett a Fed vagyonmérlege

A gazdaságélénkítő csomagok sikeresen megállították a tőzsde zuhanását és a gazdaságot segítő csekkekből az emberek aranyat, részvényeket és még bitcoint is vásároltak.
Ez a sok pénz mind a fogyasztók kezében van és nem tudják elkölteni, így többen is befektetésekbe kezdtek. A hagyományos kereskedők érdeklődése is tovább emelte a hagyományos piacok forgalmát és mozgékonyságát.
A befektetők további kockázatokra éheznek. Ennek oka, hogy a gazdaság gyorsabban visszaállt, mint ahogy a befektetők gondolták, vagy nem is esett akkorát, mint amelyre számítottak.

Forrás: Federal Reserve

Emellett a kisebb befektetők kihasználják a Fed által kiadott segélyeket. Még több pénz érkezhet a piacokra, így növekedésnek indultak a bitcoinnal együtt.

A Fed vagyonmérlegének növekedése egybeesik a kritopénzek fekete csütörtök utáni visszaállásával

A fekete csütörtöki eladások megrázták a tőzsdéket és a bitcoin is történelme negyedik legnagyobb esését tapasztalhatta egyetlen nap alatt. A bitcoin értéke kevesebb mint egy hónap alatt 10 000 dollárról 4000 dollárig esett.
Azóta folyamatos növekedést mutatott a kriptopénz ára. Mióta a Fed teljes gőzre kapcsolta a pénznyomtatást a bitcoin értéke is beindult.
Június végével elmondható, hogy eddig az egész negyedév lenyűgöző teljesítményt mutat. Ez a lendület egyelőre nem volt elég erős ahhoz, hogy áttörtje és megtartsa a 10 000 dolláros értéket, de egy újabb gazdaságélénkítő csomag segíthet ezen.
A Coinbase megmutatta, hogy az 1200 dolláros segélyek kiadása után több vásárlás is történt hasonló összegekért.
Ha ez megismétlődik, akkor elegendő vásárlási nyomást adhat ahhoz, hogy végre áttörtjük ezt az ellenállási szintet.

Olvastad már? Melyikbe érdemes többet fektetni, bitcoin vagy hagyományos tőzsde

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!