A Binance új kereskedési platformot indít az Egyesült Királyságban

-

A Binance 2020-ban új digitális vagyoneszköz-kereskedelmi platformot indít az Egyesült Királyságban, hogy megfeleljen az egyre nagyobb intézményi ügyfélkörének.
A Binance vezető kriptotőzsde egy szabályozott kriptokereskedési platform segítségével fog terjeszkedni az Egyesült Királyságban, amely megfelelő lesz majd mind intézményi, mind kiskereskedelmi befektetők számára.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Binance célja ezzel a platformmal az intézményi befektetési piacra történő belépés és a digitális vagyoneszköz-befektetések iránti növekvő igény kielégítése ezen a területen.
A Binance állítólag 65 olyan digitális vagyoneszközt vizsgál, amelyeket be szeretne vezetni a tőzsde elindításakor. A befektetők ezeket az eszközöket közvetlenül fontra és euróra cserélhetik, jelentette a Reuters.
Szabályozott tőzsdeként a Binance kereskedési platformja az Egyesült Királyság pénzügyi felügyelete (FCA) alatt fog működni.
A platform lehetővé teszi a közvetlen letétbe helyezéseket és a bankszámláról történő kivételeket az Egyesült Királyság gyorsabb fizetési szolgáltatása (FPS) és az Egységes Euró Fizetési Övezet (SEPA) hálózatainak segítségével. Ez állítólag minden befektető számára zökkenőmentesebbé teszi majd a kriptokereskedelem élményét.
Teana Baker-Taylor, a Binance igazgatója az Egyesült Királyságban elmondta, hogy a kriptopiac érettségével párhuzamosan a Binance több befektetési lehetőséget teremt a kereskedők számára a kriptopiacon való részvételhez.

Létrehoznak olyan „termékeket, amelyek hozamot szereznek, mint például a staking vagy a passzív megtakarítás” – tette hozzá.

A Binance intézményi befektetéseinek növekedése

A Binance szerint megnőtt az intézményi ügyfelek száma a platformján – amely 2019. negyedik negyedéve óta 47%-kal gyarapodott –, ezzel párhuzamosan pedig a kereskedelem volumene is növekedett.
A Binance állításai azt sugallják, hogy az intézményi volumen 113%-kal növekedett 2020. első negyedévében azonnali ügyletek során. Ezenkívül 217 százalékos növekedést regisztráltak a határidős ügyletek befektetéseinél is. Ennek fényében Taylor a következőt mondta:

„A digitális vagyoneszközpiac iránti érdeklődés és részvétel növekszik az Egyesült Királyságban; ez pedig nemcsak a jelenlegi résztvevők további érdeklődését jelenti, hanem a piac terjeszkedését is új résztvevőkkel.“

Olvastad már? Nem „zsarolás” állhat a titokzatos Ethereum-tranzakció mögött

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!