A Bitcoin legfontosabb árzónája

-

A Bitcoin kereskedői továbbra is küzdenek az irányításért egy rangebound piacon, de néhány közeli BTC árszintek jelentősebbek, mint a többi.

A Bitcoin új csata előtt áll, mivel a bikák és a medvék harcolnak az oldalazó piac irányításáért, mondja egy népszerű kereskedő.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Augusztus 11-én az X-en (korábban Twitter) közzétett legújabb elemzésének egy részében Daan Crypto Trades egy kulcsfontosságú szintet jelölt meg, amelyet vissza kell szerezni BTC árfolyam-támogatásként.

Az „erősen vitatott” BTC-árzónát állítottak be

Mivel a BTC árkitörések folyamatosan kudarcot vallanak, mind a Bitcoin bikák, mind a medvék egy „erősen vitatott” tartományban vannak, foglalta össze Daan Crypto Trades.

Ez a jelenlegi spot árfolyam feletti és alatti különböző utazások csúcspontja, így a középpont a következő megfigyelendő szint.

A status quo lényegében június közepe óta változatlan, 28.500 dollár mint fundamentális támasz, 31.800 dollár mint ellenállás.

A 29.700 dollár körüli terület ellenőrzésének megszerzése tehát alapvető fontosságú lépés, ha a bikák meg akarják teremteni a szükséges lendületet ahhoz, hogy végleg megváltoztassák a helyzetet.

„Elég egyértelmű, hogy a 29.500-29.700 dolláros régió egy olyan terület, amely erősen vitatott a bikák és a medvék között” – írta Daan Crypto Trades.

„Ez egy fontos terület, amit folyamatosan figyelni kell.”

Egy kísérő grafikon szerint a BTC/USD ennek függetlenül küzdött, hogy visszatérjen a tartományi mélypont fölé, kevés jelentős történelmi támaszvonallal 28.500 és 29.500 dollár között.

Az elemzés így kapcsolódik az elmúlt hetek más perspektíváihoz, ezek szintén a 28.500 dollárra vagy valamivel alacsonyabbra összpontosítanak, mint lefelé irányuló célpontra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitcoin-kereskedők harcolnak a tőzsdéken

A rövid távú BTC árfolyameseményekre összpontosítva eközben Skew kereskedőtárs kiemelte, hogy a 29.000 dollár közepén lévő zóna jelenleg mennyire hektikus a Bitcoin számára.

A tőzsdei kereskedések nagy volumenű ajánlatokat mutattak, amelyek elnyelték az eladói nyomást augusztus 11-én.

Folytatva, Skew a négyórás időkereteken a spot ármozgást „gyengének” minősítette, annak ellenére, hogy a különböző exponenciális mozgóátlagok (EMA-k) felett tartják magukat.

„Szoros árkompresszió van itt, valószínűleg 5% + árreakció jön innentől” – tette hozzá.

bitcoin

 Forrás: Skew/X

Olvastad már? 0xbet, egy különleges kriptokaszinó a magyar játékosok számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!