A Bitcoin legfontosabb árzónája

-

A Bitcoin kereskedői továbbra is küzdenek az irányításért egy rangebound piacon, de néhány közeli BTC árszintek jelentősebbek, mint a többi.

A Bitcoin új csata előtt áll, mivel a bikák és a medvék harcolnak az oldalazó piac irányításáért, mondja egy népszerű kereskedő.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Augusztus 11-én az X-en (korábban Twitter) közzétett legújabb elemzésének egy részében Daan Crypto Trades egy kulcsfontosságú szintet jelölt meg, amelyet vissza kell szerezni BTC árfolyam-támogatásként.

Az „erősen vitatott” BTC-árzónát állítottak be

Mivel a BTC árkitörések folyamatosan kudarcot vallanak, mind a Bitcoin bikák, mind a medvék egy „erősen vitatott” tartományban vannak, foglalta össze Daan Crypto Trades.

Ez a jelenlegi spot árfolyam feletti és alatti különböző utazások csúcspontja, így a középpont a következő megfigyelendő szint.

A status quo lényegében június közepe óta változatlan, 28.500 dollár mint fundamentális támasz, 31.800 dollár mint ellenállás.

A 29.700 dollár körüli terület ellenőrzésének megszerzése tehát alapvető fontosságú lépés, ha a bikák meg akarják teremteni a szükséges lendületet ahhoz, hogy végleg megváltoztassák a helyzetet.

„Elég egyértelmű, hogy a 29.500-29.700 dolláros régió egy olyan terület, amely erősen vitatott a bikák és a medvék között” – írta Daan Crypto Trades.

„Ez egy fontos terület, amit folyamatosan figyelni kell.”

Egy kísérő grafikon szerint a BTC/USD ennek függetlenül küzdött, hogy visszatérjen a tartományi mélypont fölé, kevés jelentős történelmi támaszvonallal 28.500 és 29.500 dollár között.

Az elemzés így kapcsolódik az elmúlt hetek más perspektíváihoz, ezek szintén a 28.500 dollárra vagy valamivel alacsonyabbra összpontosítanak, mint lefelé irányuló célpontra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitcoin-kereskedők harcolnak a tőzsdéken

A rövid távú BTC árfolyameseményekre összpontosítva eközben Skew kereskedőtárs kiemelte, hogy a 29.000 dollár közepén lévő zóna jelenleg mennyire hektikus a Bitcoin számára.

A tőzsdei kereskedések nagy volumenű ajánlatokat mutattak, amelyek elnyelték az eladói nyomást augusztus 11-én.

Folytatva, Skew a négyórás időkereteken a spot ármozgást „gyengének” minősítette, annak ellenére, hogy a különböző exponenciális mozgóátlagok (EMA-k) felett tartják magukat.

„Szoros árkompresszió van itt, valószínűleg 5% + árreakció jön innentől” – tette hozzá.

bitcoin

 Forrás: Skew/X

Olvastad már? 0xbet, egy különleges kriptokaszinó a magyar játékosok számára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!