0xbet, egy különleges kriptokaszinó a magyar játékosok számára

-


Vendégbejegyzés


Az 0xbET egy 2022-ben útjára indított kaszinó oldal, amely kifejezetten azok számára készült, akik kriptovalutákat használnak.

Ebben a kaszinóban ugyanis rengeteg ilyen fizetési lehetőséget elfogadnak, ráadásul mind a kifizetésekhez, mind pedig a befizetésekhez.

Ha tehát úgy szeretnéd élvezni a kriptovalutás játékokat, hogy nem kell kompromisszumot kötnöd azok minőségében, illetve mennyiségében, akkor érdemes végigolvasnod a cikkünket.

Ebben ugyanis minden fontos információt megtudhatsz arról, hogy hogyan is működik az 0xbet kaszinó. Nézzük is, melyek a legfontosabb részletek.

Elérhető játékok a kaszinó kínálatában

Az 0xbet kaszinó hatalmas játék kínálattal rendelkezik, amelynek az alapját a nyerőgépek képezik.

Rengeteg ilyen játék található itt meg, mindenféle kialakításban és témával, így csak rajtad múlik, hogy mivel fogsz majd játszani.

Ráadásul azt is eldöntheted, hogy a játékok ingyenes, vagy éppen valódi pénzes változatával szeretnél-e játszani.

Az előbbi lehetőség akkor lehet egyébként jó választás, ha meg szeretnéd ismerni a játékot, az utóbbi pedig akkor, ha a szerencsédet is szeretnéd kipróbálni.

A nyerőgépek azonban nem az egyetlen játékkategória az 0xBet kaszinóban.

Az élő osztós játékok szekció azok számára lehet vonzó, akik szeretik az asztali játékokat online, mégis élőben szeretnének játszani.

Itt olyan asztali játékok egyedi változatait próbálhatod ki, mint a Classic Speed Blackjack, a Lightning Roulette stb.

Emellett más szórakoztató játékok is rendelkezésre állnak, mint például a Crazy Time, a Cash or Crash, a Deal or No Deal stb.

Az utolsó fontos játék kategóriát az azonnali játékok jelentik. Ezek olyan gyors játékmenettel rendelkező lehetőségek, amelyek a kaszinójátékok esetén megszokottól eltérően működnek. Megtalálhatod a például az Aviator, vagy éppen a Plinko játékokat.

Végül pedig érdemes megemlíteni, hogy ez a szerencsejáték oldal egy sportfogadási részleggel is rendelkezik, ahol hagyományos esemény előtt, illetve in-play fogadásokra is lehetőség van.

Fizetési lehetőségek és azok információi

Mivel ez a kaszinó elsősorban kriptokaszinóként működik, így a fő fizetési módokat a kriptovaluták jelentik.

Emellett azok, akik fiat valutával szeretnének fizetni, megtehetik ezt Visa vagy MasterCard bankkártyákkal is.

Ez a kaszinó oldal olyan kriptovalutákat fogad el, mint a Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, Cardano, Tether, Binance, Ripple és mások.

A választott digitális pénznemtől függően változik a fizetés feldolgozásának időzítése. Elmondható azonban, hogy a legtöbb esetben a digitális valuta tárcák gyors tranzakciókat tesznek lehetővé.

A minimális befizetési limitek pedig attól függően változnak, hogy milyen fizetési módot választasz.

A kifizetéskor az ügyfelek ugyanazt a digitális valutát választhatják, amit a befizetéseknél használtak.

Alternatívaként pedig szintén dönthetnek úgy, hogy a MasterCard vagy a Visa kártyájukkal szeretnénk intézni a tranzakciót.

Általánosságban elmondható, hogy a minimális kifizetési limit 40 euró. A maximális kifizethető összeg 5.000 euró vagy ennek megfelelő összeg digitális valutában naponta.

Továbbá, a maximális kifizetés, amit egy héten belül elindíthatsz, maximum 15.000 euró lehet.

Bónuszok és promóciók az izgalmasabb játék érdekében

Az 0xbet szerencsejáték oldalról természetesen nem hiányozhatnak a promóciók sem.

Amikor létrehozol egy felhasználói fiókot, akkor 10%-os készpénz visszatérítést ajánlanak fel az új játékosoknak.

Emellett két fő promóció várja a játékosokat. Ezek pedig nem mások, mint a Rakeback az élő kaszinó fogadásokhoz és cashback az egyéb kaszinó játékokhoz.

Ezeknek a két promóciónak engedékeny feltételei vannak, és ideálisak a kriptovaluta felhasználók számára.

A cashback ajánlat ebben a kaszinóban heti rendszerességgel jár, és elérheti a veszteségek akár 15%-áig terjedő összeget is.

Ennek igénybevételéhez a játékosoknak számlát kell nyitniuk az oldalon, majd pedig érvényesíteniük kell az e-mail címüket. A bónusz igénybevételéhez fel kell venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

A kapott bónusz összegéhez az előző héten elszenvedett veszteségeket veszik figyelembe.

A készpénz visszatérítés mértéke a játékosok VIP-szintjének megfelelően alakul. Emellett azt is érdemes kiemelni, hogy a bónuszpénz, amit kapnak, nem jár semmilyen fogadási követelménnyel.

A heti rakeback egy különleges ajánlat, amely hasonló a készpénz visszatérítési ajánlathoz. Ez az élő kaszinó játékosokat kompenzálja a veszteségeikért, akik arra számíthatnak, hogy a veszteségeik akár 15%-át is visszakapják. A Rakeback kifizetéseknek nincs felső korlátja.

A fenti ajánlatok mellett a kaszinó exkluzív promóciókat is küld ügyfeleinek. Amint egy ügyfél megkapja az exkluzív bónuszkódot az e-mailjében, azt a fiókja bónusz szekciójában használhatja fel.

A kapott promóciós kód beütésével különleges bónuszokat és ingyenes pörgetéseket oldhatnak fel a játékosok.

Végül pedig érdemes kiemelni, hogy ez a kaszinó egy VIP programot is létrehozott. Itt kínálnak a játékosoknak esélyt arra, hogy több előnyt fedezzenek fel akkor, ha többet fogadnak.

Amint regisztrálsz a kaszinóban, automatikusan bekerülsz ebbe a programba.

A játék során pedig pontokat lehet gyűjteni, amelyek meghatározzák azt, hogy milyen szinten veszel részt a programban. Természetesen minél magasabbra jutsz, annál jobb kedvezmények várnak majd.

Megbízhatóság és hírnév

Ez a kaszinó a Curacaoi Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik. Ennek eredményeképpen biztos lehetsz abban, hogy a szabványos nemzetközi szerencsejáték

normákat követi. Ezek közé tartozik az, hogy megfelelően engedélyezett játék szoftvereket használ, amelyek a véletlenszám-generátoroknak köszönhetően mindig random eredményt biztosítanak.

Az engedéllyel rendelkező oldal követi a szabványos tisztességes és felelős játék gyakorlatokat. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak számos eszköz áll a rendelkezésükre, hogy korlátozzák magukat, illetve a szerencsejátékkal töltött időt, vagy éppen az oldalon megjátszható összeget.

A biztonság és az anonimitás az engedélyezett oldal további előnyei. A játékosok biztonságosan adhatnak hozzá befizetéseket a számlájukhoz.

Továbbá, a meghatározott határidők szerint biztosított a kifizetésük. Ezenkívül a kriptopénz-felhasználóknak nem kell KYC-adatokat megadniuk, ami tovább gyorsítja a folyamatokat.

Miért jó választás az 0xbet a magyar játékosok számára?

Úgy gondoljuk, hogy ezt a kaszinót a kriptopénzeket használó magyar játékosoknak ajánlott felfedezniük.

Már csak azért is mivel gördülékeny regisztrációs folyamatot és egyszerű fizetési lehetőségeket kínál.

Az adatok  hitelesítése és az ellenőrzés nem követelmény a kriptopénz felhasználók számára.

Ennek eredményeképpen az oldal könnyű és anonim szerencsejátékot kínál. Ugyanakkor minden biztonságos, a felelős játékot segítő szerencsejáték gyakorlat is megtalálható itt.

A kriptovaluták megjelenése az online szerencsejáték-iparban is innovációra kényszerítette a szolgáltatókat.

Ez a fizetési lehetőségekben abszolút meg is jelenik ebben a kaszinóban. Emellett a játékok széles listáját kínálja demo játék lehetőségekkel is.

Összességében ez az egyik legjobb platform az anonim szerencsejátékok biztonságos környezetben történő megtapasztalására, így, ha szeretnéd kipróbálni ezt a játékélményt, akkor mindenképpen érdemes regisztrálni ezen az oldalon.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!