A bitcoin hamarosan kitörhet felfelé

-

Egy elemző szerint a MACD indikátor középtávú emelkedést valószínűsít.
Egy elemző, aki a Bitcoin (BTC, -2,18%) május közepi árfolyamesését is sikeresen jósolta, azt mondja, hogy a kriptopénz jelenlegi oldalazása valószínűleg emelkedésbe fog torkollni.

„Maga a konszolidációs szakasz semleges, de úgy gondoljuk, hogy a kitörés valószínűbb, mint az esés” – mondta Katie Stockton, a Fairlead Strategies alapítója és ügyvezető partnere egy hétfőn közzétett kutatási jegyzetben. A MACD hisztogram alapján a középtávú momentum javulást mutat”.

A bitcoin május vége óta 30 000 és 40 000 dollár között oldalaz. Az elmúlt két hétben az ársáv tovább szűkült, mivel a bikák nem hajlandóak 36 000 dollár fölé küldeni az árakat, az eladók pedig nem hajlandóak 32 000 dollár alá menni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy nagyobb mozgás már régóta esedékesnek tűnik, és bikás lehet, mivel a heti grafikon MACD hisztogramja, a trend erősségének és a trendváltozások mérésére használt mutató magasabbra fordult, miután június közepén elérte a mélypontját.
A nulla vonal alatti egymást követő sávok az eladók kimerülésére utalnak. A sztochasztikus indikátor továbbra is túladott állapotokat jelez.

„Középtávon stabilizálódni látszik az árfolyam 30 000 dollár felett, amely erős támasznak bizonyult a bitcoin számára.” – mondta Stockton.

Stockton szerint a várható kitörést a 35 500 dollárnál lévő 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) feletti egymást követő napi zárások erősítenék meg.
Ez megnyitná az utat a következő ellenállási szint felé, ami 44 000 dollár közelében van.
Stockton áprilisban, amikor az árak jóval az átlag felett tartózkodtak, ezt a szintet említette a bikák számára védendő szintként. Az SMA támaszt április 20-án áttörték, amit májusban eladás követett.

A bitcoin a mai nap folyamán alig változott, a 33 200 dollár közelében tartózkodik.
A 30 000 dollárnál lévő, régóta tartó támasz alá való letörés a grafikonok alapján kereskedő eladókat mozgósíthatja. Stockton azonban alacsony valószínűségűnek látja ezt a forgatókönyvet.

Olvastad már? A StormGain zéró jutalék mellett vezeti be az Internet Computer (ICP) kereskedését

Forrás: coindesk.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!