A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

-

Általában az „aranykereszteket” és a „halálkereszteket” a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják.

Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos benne, hogy ez nem hagyja érintetlenül a Bitcoin árfolyamát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin (BTC) először mutat ilyen mintázatot

Az @CryptoJelleNL álnevű kriptopénz elemző által 36.000 követőjével megosztott grafikon szerint a Bitcoin, most éppen egy „arany keresztet” festett, mivel a 13 napos mozgóátlaga (13MA) alulról keresztezte a 200 napos mozgóátlagát (200MA).

Azt a helyzetet, amikor a „rövid távú” MA vonal alulról keresztezi a „hosszú távú” MA vonalat, „Golden Cross”-nak nevezik, és jellemzően erős bikás indikátornak számít.

Ez csak akkor fordul elő, ha a Bitcoin bikák száma gyorsan növekszik.

Az ezzel ellentétes állapotot „halálkeresztnek” nevezik, és a közelgő árcsökkenés jele.

Ezekre a konkrét mérőszámokra (13MA, 200MA) ez az első példa az „Aranykeresztre” a Bitcoin (BTC) története során – állítja a @CryptoJelleNL.

Biztos azonban abban, hogy a „nagy rally lehetősége” megvan, és a bikák hamarosan felülkerekednek.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

További „keresztek” az elkövetkező napokban?

Azt is hozzátette, hogy az elkövetkező napokban egyre több ilyen típusú „kereszt” figyelhető meg. Például egy 21MA / 200MA kereszt már a jövő héten felvillanhat.

A legmegbízhatóbb, a „klasszikus aranykereszt” az 50MA / 200MA-val azonban egy ideig talán nem lesz látható. Ezért a Bitcoin bikáknak nem szabad túlbecsülniük a „kis keresztek” hatását.

A megjelenés időpontjában a Bitcoin 27.183 dolláron cserél gazdát a főbb tőzsdéken.

Árfolyama az elmúlt 24 órában 0,83%-ot emelkedett. Az Alterntive’s Fear and Greed Index a „Semleges” zónában ül, 53/100-on.


Olvastad már? A bankcsődök miatt a gazdagok is érdeklődni kezdtek a bitcoin iránt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!