A bitcoin.com új kriptotőzsdét indít

-

A bitcoin.com tegnap indította el kriptotőzsdéjét, amely létrehozása már régóta tervben volt. Annak érdekében, hogy megkülönböztesse magát a már zsúfolt piacon, különféle promóciós ügyleteket kínál – például negatív 0,3 százalékos díjat.

Bitcoin.com – megbízható szolgáltatás?

A bitcoin.com a kriptotőzsdét fejlesztette az elmúlt egy évben. A tőzsde ügyvezetője, Danish Chaudhry azt reméli, hogy olyan nagyobb és bevált tőzsdékkel fog majd versenyezni, mint a Coinbase és a Binance.

„A bitcoin.com az iparág egyik legmegbízhatóbb szolgáltatása” mondta.

A bitcoin.com a doménnevének köszönhetően minden bizonnyal az újoncok első célpontja, ha jobban meg szeretnék ismerni a vezető kriptovalutát. A múltban azonban több kritikával is szembesült, mivel a piac új szereplőit állítólag megpróbálta megtéveszteni, azt állítva, hogy a Bitcoin Cash egyenlő a Bitcoinnal.

Több mint 1 000 ember próbálta félrevezető taktikái miatt csalásért beperelni a szolgáltatást. Ezek között szerepelt olyan megtévesztő márkajelzés is, melynek során a BCH-t Bitcoinnak titulálták.

Keress pénzt a kereskedéssel

A kriptoközösségnek nyilvánvalóan bizalmi problémái vannak az új szolgáltatókkal szemben egy olyan piacra lépve, ahol több bevált szereplő is létezik már. Az új tőzsdének éppen ezért meg kellett magát különböztetnie. És mi csábítja jobban az új vásárlókat, mint egy nagy adag pénz?
Egy három hónapos promóciós időszak alatt a kereskedők negatív 0,3 százalékos díjat élvezhetnek. Chaudhry szerint ez az újoncokat arra ösztönzi, hogy „…pénzt keressenek a kereskedéssel. A negatív díjszabású promóció számlánként legfeljebb 1 millió dollár értékű ügyletre érvényes.”
Az elérhető alapvaluták között szerepel a bitcoin, valamint az ether, a bitcoin cash és a tether is. Egyéb forgalomba hozható érmék a következők: XRP, dash, litecoin és EOS.

Hol lehet Ver?

A bitcoin.com jelenlegi formáját Roger Ver indította még 2015-ben. Amikor Ver 2017-ben súlyelágazással (hard fork) megalkotta a Bitcoin Cash-t, a bitcoin.com webhelye hasonlóan átadta hűségét a BCH-nak.
A Bitcoinist arról számolt be, hogy Ver már augusztus eleje óta nem a webhely vezérigazgatója, hanem az „ügyvezető elnök” címet kapta meg.
Néhányan úgy vélték, hogy ennek oka a Mt. Gox-vezető Mark Karpeles felmentése lehet, mely nem igazán felel meg a márka azon szándékának, hogy megnyissa ezt az új kriptotőzsdét.

Olvastad már? A Google Trends adatai alapján többen keresnek a bitcoinra, mint a Brexitre

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!