A Binance 220 ezer dollárt fizet felhasználóinak a határidős piacának letesztelésére

-

A Binance kriptotőzsde azt tervezi, hogy a felhasználóknak fog fizetni azért, hogy eldöntsék – a tőzsde melyik határidős kereskedelmi platformja üzemeljen.

Binance: két platform, 100 000 BNB

Egy szeptember 2-án kiadott blogbejegyzés szerint a tőzsde két különálló határidős kereskedési platformot indítana a befutót pedig egy versennyel döntené el.

A versen öt napig zajlik majd szeptember 3-8. között. A Binance-kereskedők arról szavazhatnak, hogy melyik tetszik jobban. Végül 100 000 BNB-t (219 500 dollárt) osztanak szét a győztesek között, valamint csökkentik a kereskedelmi költségeiket is.

„A résztvevők azután szavazhatnak kedvenc határidős piacukra, miután kipróbálták a Futures A és Futures B platformokat.” – derül ki a bejegyzésből

„Akik a győztes platformra szavaznak 50%-kal alacsonyabb költségekkel kereskedhetnek egy teljes hónapon keresztül.”
A Binance a kereskedést 100 000 tether stabilkoinnal fogja szimulálni.
A felhasználóknak egyéb feltételeknek is meg kell felelniük. Ilyen például az, hogy legalább 100 000 vagy több USDT-vel kell befejezniük a versenyt.
A verseny első helyezettje 1000 BNB-ben (21 950 dollárban) részesül.

Alakulnak a bitcoinalapú határidős piacok

A Binance mellett az elmúlt hónapok során számos új szolgáltató építette ki saját határidős kereskedelmi piacát.
A bejelentés napokkal a Bakkt, az Intercontinental Exchange intézményi kereskedelmi platformjának indulása előtt történt.
A kommentátorok élesen figyelik, hogy az új piaci szereplők belépésével, hogy alakul a bitcoin árfolyama, a múltban ugyanis a határidős kereskedés kihatott a vezető kriptopénz árfolyamára.
A múlt hét során a CME Group határidős szerződéseinek lejárta pánikot okozott, így egy nappal lejárásuk előtt 8%-ot esett a BTC/USD árfolyam.
A határidős szerződések továbbra is népszerűek, a CME és egyéb cégek forgalma folyamatosan növekedik 2019 során.
Ez azonban nem az egyetlen intézményi eszköz mely érdekli a Binance-t. A tőzsde júliusban megkezdte a tőkeáttételes kereskedést, majd augusztusban bejelentették, hogy egy a Facebook Librájához hasonló kriptopénzt indítanak.
A „Venus” névre hallgató valutáról egyelőre nem tudni sokat, de már számos vetélytársa akadt.
A titkosított üzenetekkel foglalkozó Telegram is tervezi, hogy saját „Gram” nevű kriptopénzt indítson októberben. A legfrissebb információk szerint a cég protokollja kompatibilis lesz az Ethereumra épülő decentralizált alkalmazásokkal.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!