A Bitcoin (BTC) továbbra is a legerősebb eszköz az intézmények számára

-

Michael Saylor, a Bitcoin népszerű támogatója és a MicroStrategy vezérigazgatója által nemrég rendelkezésre bocsátott adatok még inkább aláhúzzák a digitális arany dominanciáját más eszközökkel szemben.

Az eszközosztály 2011-től 2023-ig terjedő, teljes hozamra vonatkozó táblázatának aprólékos áttekintése a Bitcoin kivételes teljesítményét mutatja be.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin 2011 óta szinte minden évben felülmúlta a többi hagyományos befektetési eszköz teljesítményét.

Bár a kriptopiacon voltak volatilis pillanatok és mélypontok, a BTC olyan rugalmasságot és emelkedő pályát mutatott, amellyel egyetlen más eszközosztály sem tud párhuzamosan haladni.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

A 2011 és 2023 közötti összesített hozama elképesztő, 1 120 785%-os, éves szinten 147,5%-os hozamot mutat.

Ezek a számok megdöbbentőek, különösen, ha összehasonlítjuk őket más eszközosztályokkal, mint például az amerikai Nasdaq 100 vagy az amerikai Large Caps, amelyek bár jól teljesítenek, jelentősen elmaradnak a Bitcoin hozamától.

A beszélgetés másik tanulságos dimenziója a MicroStrategy Bitcoin-portfóliója. A mellékelt követési listából nyilvánvaló, hogy a MicroStrategy Saylor vezetése alatt pozitívan állt a Bitcoinhoz.

A cég jelenlegi állománya lenyűgözően magas, 158.245 BTC-t tesz ki, körülbelül 5,43 milliárd dollár értékben. A portfóliójuk stratégiai vásárlásokat jelez, kihasználva a Bitcoin mélypontjait, majd kihasználva a fellendülését.

Egy ilyen jelentős intézmény ilyen jelentős befektetése a Bitcoin hosszú távú potenciáljába és értéktárként betöltött szerepébe vetett növekvő bizalomról tanúskodik.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az adatok azt is mutatják, hogy a MicroStrategy a Bitcoinhoz való hozzáállását a következetes felhalmozás jegyében alakította ki.

A grafikonon a zöld vételi jelölések a mélypontok megvásárlásának mintáját mutatják, ami a kriptovalutával kapcsolatos hosszú távú bikás hozzáállást jelzi.

Ez a Bitcoinba vetett meggyőződés tovább tükröződik a vállalat teljes dollárköltség-átlagában és a Bitcoin jelenlegi piaci árfolyamában, ami a befektetéseik egészséges megtérülését jelzi.

Olvastad már? Vajon a Cardano népszerűsége elég lesz az ADA bikafutásához?

Kiemelt kép: Walkerssk képe a Pixabay -en.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!