A Bitcoin ára 59.000 dollár fölé emelkedik

-

A Bitcoin piac jelenleg a pozitív mozgásra utaló jeleket mutat, mivel a legutóbbi ármozgás megerősíti a bikás divergenciát.

Mindeközben a német kormány folytatja a Bitcoin piacra történő kivezetését, míg az olyan neves szervezetek, mint a Black Rock, aktívan új Bitcoin-állományokat halmoznak fel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Josh, a Crypto World elemzője szerint a Bitcoin grafikonjai minimális változásokat mutattak az utóbbi időben, és bár a jelenlegi mutatók rövid távon átmeneti enyhülést jeleznek, egy szélesebb trendfordulóhoz további megerősítő jelekre lenne szükség.

Érdekes módon arra is rámutatott, hogy a német kormány eladása ellenére jó vételi aktivitást mutattak az olyan intézményi befektetők, mint a BlackRock, akik nagy mennyiségű Bitcoint szereztek be az újonnan indított ETF-jeik alátámasztására.

Konkrétan a BlackRock Spot Bitcoin ETF-je jelentős, körülbelül 187 millió dolláros beáramlást tapasztalt, ami hozzájárult a különböző ETF-ek között hétfőn közel 300 millió dolláros nettó beáramláshoz.

Ez az intézményi tőkebeáramlás segített ellensúlyozni a kormányzati eladások okozta lefelé irányuló nyomás egy részét.

A Bitcoin árcéljai és kulcsfontosságú szintjei

Az árfolyam továbbra is viszonylag semleges, nincsenek jelentősebb új jelzések. A napi grafikonon azonban a közelmúltban egy enyhe pattogás figyelhető meg, bár többnyire semleges árfolyammozgás mellett.

A napi Bitcoin grafikon most egy új bikás divergenciát erősít meg, amelyet egy alacsonyabb mélypont és egy ezt követő zöld gyertya zárása jelez.

Míg a bikás divergenciák gyakran vezetnek ingadozó oldalazó mozgásokhoz vagy enyhe bikás enyhüléshez, önmagukban nem bizonyító erejűek egy szélesebb körű bikás trendfordulót illetően.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek továbbra is kritikusak. A Bitcoin 56.000 és 57.500 dollár körül visszanyerte a támaszt, az 56.000 dollár különösen fontos támaszszint.

Az ellenállási szintek a következők: 60.000-61.000 dollár, 63.000-64.000 dollár, 67.000-68.000 dollár és 72.000-74.000 dollár.

A rövid távú csökkenő trend ellenére ezen a héten egy lehetséges rövid távú enyhülés vagy kitörés következhet be.

Egy kettős fenék mintázat is kialakulóban van, amelynek nyakvonala 58.400 dollár körül van.

E szint fölé való kitörés emelkedő lendületet jelezhet, ami potenciálisan a 62.000 dollár körüli szintet célozhatja meg. Az aktív árcélok kitűzése előtt azonban megerősítésre van szükség.

Olvastad már? Pörögnek a kriptojátékok, a Notcoin 15%-ot emelkedett, míg az eTukTuk hamarosan piacra kerülhet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!