A Bitcoin 15%-os esést tartogathat októberre

-

A Bitcoin 25.000 dollárra való visszaesése az „utolsó nagy esést” jelentené a következő BTC árfolyam bikafutás előtt, mondja Timothy Peterson, a Cane Island munkatársa.

A Bitcoin könnyen 25.000 dollár alá kerülhet a következő hónapban, mondja egy régi piaci megfigyelő.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy új BTC árfolyam-előrejelzésében Timothy Peterson, a Cane Island Alternative Advisors alapítója és befektetési menedzsere 50/50-re teszi a helyi mélypontra való süllyedés esélyét.

A BTC árfolyama szeptemberben élheti át az „utolsó nagy esést”.

Miközben a Bitcoin-bikák folytatják kitörési kísérleteiket 30.000 dollár felett, a különböző közkedvelt kereskedők és elemzők az alacsonyabb szinteket veszik célba.

A technikai meglátásairól ismert Peterson most úgy véli, hogy a tipikus augusztusi és szeptemberi teljesítmény a 25.000 dolláros szintre való visszatérést hozhatja.

A BTC/USD havi teljesítmény-statisztikáit tartalmazó grafikonját feltöltötte az X-re (korábbi nevén Twitter), és arra a következtetésre jutott, hogy egy „utolsó nagy esés” még szeptember vége előtt bekövetkezhet.

Másképp fogalmazva, a BTC árfolyamának csökkenése a következő körülbelül hat hétben meghaladhatná a 15%-ot.

„50% az esélye annak, hogy a bitcoin 25.000 dollár alá esik szeptember vége előtt” – áll a kísérő kommentárban.

„Ez lenne az utolsó nagy zuhanás, mielőtt a következő nagy bikafutási ciklus elkezdődik”.

bitcoin
Forrás: Timothy Peterson/X

Ahogy arról a Cointelegraph beszámolt, a szeptember hagyományosan „rossz” hónap a Bitcoin-bikák számára.

A BTC árfolyama 2017 óta minden évben a hónapot a kiindulási áránál alacsonyabb szinten fejezte be.

Az augusztus eközben vegyes képet mutat, és vagy szerény nyereséget, vagy szerény veszteséget kínál, 2017 jelentős kivételt képez.

A Bitcoin legalacsonyabb árfolyam-előrejelzése szerint 2026 közepére 100 000 dollár lesz.

A folytatásban Peterson megduplázta a Bitcoin bikás kilátásait.

Amellett, hogy egy utolsó jelentős visszalépést jósolt a bikafutás előtt, a legújabb elemzés kevesebb mint 1000 napos – kevesebb mint három éves – határidőt adott a BTC/USD óriási, 100.000 dolláros árfolyamának elérésére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezt a „Lowest Price Forward” metrika jóvoltából kaptuk, amely árprognózisokat ad a jövő meghatározott dátumaira.

Korábban a Bitcoin „soha nem néz hátra árfolyam” kalkulátoraként ismert, hírnevét az adja, hogy helyesen jósolta meg a Bitcoin utolsó, 2020 szeptemberében bekövetkező 10.000 dolláros vizitjét.

„Ha elutasította a Bitcoin ‘Lowest Price Forward’ trendjét a 2022-es esés miatt, ne feledje, hogy a Bitcoin ára általában a trend alá süllyed egy medvepiac után” – írta magabiztosan Peterson egy augusztus 8-i X bejegyzésben.

„A medvepiacok a várakozásért vannak, nem a kételkedésért. A Bitcoin kevesebb mint 1000 napra van a 100 ezer dollártól”.

Forrás: Timothy Peterson/X

Olvastad már? Hogyan hódítja meg a kriptovaluta New York-ot

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Marco Verch Professional

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!