A Binance vezérigazgatója is reklámozza az első bitcoin és BNB alapú ingatlanaukciót.

-

Az vitathatatlan, hogy a bitcoinnak és egyéb kriptopénzeknek számos felhasználási területe van. Vásárolhatunk belőlük otthonokat, élelmiszert, ékszereket, koncertjegyeket, mozijegyeket és még oly sok mindent.

Olvastad már? Max Keiser szerint a bitcoin lesz a világ tartalékvalutája

Nemrég meghirdettek Miamiban egy ingatlant, melynek licitálását élőben közvetítik és licitálni lehet bitcoinban és binance coinban (BNB). Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója is megosztotta az eseményt.

CZ is tweetelt az aukcióról

Changpeng Zhao (CZ) március 10-én megosztotta a twitteren a világ első élőben közvetített ingatlanaukcióját, mely elfogad bitcoint és binance coint.

A vezérigazgató elmondta, hogy nem a máltai székhelyű kriptotőzsde az ingatlan tulajdonosa, de a képek alapján tetszik neki az épület.
CZ célja az lehetett, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy binance coinban is licitálni lehet az épületre. Ez egy virtuális valuta, melyet a Binance kriptotőzsde fejlesztett ki.

Az esemény megmutatja, hogy a binance coin jelentős felhasználói érdeklődéssel rendelkezik.

Tovább emelkedik a binance coin összértéke és kereskedési mennyisége
Az utóbbi időben folyamatos növekedésnek indult a binance coin kereskedelmi mennyisége, összpiaci értéke és árfolyama is.
Januárban 700 millió dollárban kereskedtek a kriptopénzzel, ez a cikk írásakor már több, mint 2 milliárd dollár. Januárban 6 dolláros árfolyamon nyitott, de jelenleg 14 dollárnál tart.
Ezek alapján elmondható, hogy azok között a kriptopénzek között van melyekre nem hatott meg a bitcoin árfolyamingadozása.
A kérdéses ház a „The Jetsons” nevet viseli és Észak-Ausztráliában, Casuarinában, a Beech Lane 1-en található. Az aukció helyben fog zajlani, de élőben fogják közvetíteni, így a világ mindenki követheti az eseményt és a licitálást.

Több millió dolláros ingatlant árulnak bitcoinért

Amellett, hogy binance coinért is árulják, figyelemre méltó, hogy egy több millió dollárt érő ingatlant bitcoinért árulnak.

A kriptopénzek árfolyama nagyot esett az elmúlt év során, de sokan hosszú távban gondolkodnak. Számos hír ékezett arról is, hogy szintén bitcoinért árulnak házakat Ausztráliában, Törökországban és Kaliforniában.
Tehát a Jetsons nem az első ingatlan, melyet kriptopénzért árulnak, de az első, amit élőben fognak közvetíteni.
Az egyik első eset amikor bitcoinért árultak házakat Miamiben történt 2017-ben, amikor egy kéthálószobás otthont 17.74 BTC-ért (akkoriban 275.000 dollárért) árultak.
Forrás: btcnn.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!