Az vitathatatlan, hogy a bitcoinnak és egyéb kriptopénzeknek számos felhasználási területe van. Vásárolhatunk belőlük otthonokat, élelmiszert, ékszereket, koncertjegyeket, mozijegyeket és még oly sok mindent.

Olvastad már? Max Keiser szerint a bitcoin lesz a világ tartalékvalutája

Nemrég meghirdettek Miamiban egy ingatlant, melynek licitálását élőben közvetítik és licitálni lehet bitcoinban és binance coinban (BNB). Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója is megosztotta az eseményt.

CZ is tweetelt az aukcióról

Changpeng Zhao (CZ) március 10-én megosztotta a twitteren a világ első élőben közvetített ingatlanaukcióját, mely elfogad bitcoint és binance coint.

A vezérigazgató elmondta, hogy nem a máltai székhelyű kriptotőzsde az ingatlan tulajdonosa, de a képek alapján tetszik neki az épület.

CZ célja az lehetett, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy binance coinban is licitálni lehet az épületre. Ez egy virtuális valuta, melyet a Binance kriptotőzsde fejlesztett ki.

Az esemény megmutatja, hogy a binance coin jelentős felhasználói érdeklődéssel rendelkezik.

Tovább emelkedik a binance coin összértéke és kereskedési mennyisége

Az utóbbi időben folyamatos növekedésnek indult a binance coin kereskedelmi mennyisége, összpiaci értéke és árfolyama is.

Januárban 700 millió dollárban kereskedtek a kriptopénzzel, ez a cikk írásakor már több, mint 2 milliárd dollár. Januárban 6 dolláros árfolyamon nyitott, de jelenleg 14 dollárnál tart.

Ezek alapján elmondható, hogy azok között a kriptopénzek között van melyekre nem hatott meg a bitcoin árfolyamingadozása.

A kérdéses ház a „The Jetsons” nevet viseli és Észak-Ausztráliában, Casuarinában, a Beech Lane 1-en található. Az aukció helyben fog zajlani, de élőben fogják közvetíteni, így a világ mindenki követheti az eseményt és a licitálást.

Több millió dolláros ingatlant árulnak bitcoinért

Amellett, hogy binance coinért is árulják, figyelemre méltó, hogy egy több millió dollárt érő ingatlant bitcoinért árulnak.

A kriptopénzek árfolyama nagyot esett az elmúlt év során, de sokan hosszú távban gondolkodnak. Számos hír ékezett arról is, hogy szintén bitcoinért árulnak házakat Ausztráliában, Törökországban és Kaliforniában.

Tehát a Jetsons nem az első ingatlan, melyet kriptopénzért árulnak, de az első, amit élőben fognak közvetíteni.

Az egyik első eset amikor bitcoinért árultak házakat Miamiben történt 2017-ben, amikor egy kéthálószobás otthont 17.74 BTC-ért (akkoriban 275.000 dollárért) árultak.

Forrás: btcnn.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük