A Binance színre lép Európában

-

Legújabb fiat-to-kripto platformjával az európai piacra terjeszkedik a Binance. Mindez egy Cointelegraph-hoz január 16-án eljuttatott sajtónyilatkozatból derült ki.

Olvastad már? 3,7 millió dollárnyi bitcoint kerestek zsarolóprogramjukkal a hackerek

Információink szerint a Binance új kereskedőplatformmal lép piacra, amely a Binance Jersey nevet viseli, és euró, font sterling, bitcoin, illetve ether valutákat tud kezelni Európában és az Egyesült Királyságban.

Binance Jersey

A Binance Jersey-n történő kereskedés – amely magába foglalja a BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR és ETH/EUR kereskedőpárokat – kizárólag az ügyfélazonosítási követelmények teljesítése után lesz elérhető.

A sajtónyilatkozatban a Binance kiemelte, hogy az európai piacra való belépés biztonságot nyújthat a Brexitet, az eurót és a font sterlinget érintő kérdésekben, amelyek részben témába vágnak.

EU vs. UK

A Coinbase már augusztusban megnyitotta saját váltóját és pénztárca-szolgáltatását Dublinban. Ez a készenléti tervük részét képezi arra az esetre, ha az ország elhagyja az Európai Uniót.
Ezzel együtt a Binance júniusban aláírt egy egyetértési megállapodást egy független szervezettel, amely a Digital Jersey-t képviseli. Az együttműködés célja, hogy tudást szolgáljon, a szervezet digitális jártasság programjának keretein belül.

Ezen felül támogatják a blokkláncágazatot és a Binance-t, hogy sikeresen betarthassák a pénzmosásellenes irányelveket. A Binance ezen felül múlt hónapban lehetővé tett két XRP-re épülő kereskedőpárt.

USDC-kereskedőpárok

A Binance ezelőtt vette fel kínálatába az USDC stabilcoin-kereskedőpárokat. Ezek között volt a binance coin (BNB/USDC), a bitcoin, az ethereum, a ripple és a stellar is.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estét!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!