A Binance, a legnagyobb kriptovaluta váltó hamarosan elindítja egy szingapúri kriptovaluta-fiat váltó bétatesztelését – derül ki Zhao Changpeng egy szeptember 15-i tweetjéből.

Forrás: twitter.com

Zhao azt nyilatkozta, hogy a próbaüzem szeptember 18-án indul:

„Csak jelezném, hogy hamarosan, szeptemer 18-án elindul a Binance szingapúri váltójának zárt béta tesztelése, csak meghívottaknak. Úgy izgulok!”

A Finance Magnets tudósítása alapján a Zhao először megfelelően tájékozódott a témában, beszélt például egy kripto-technológiára specializálódott cumberlandi cég egyik szakmai vezetőjével is.

Egy konferencián megismerkedett a kriptoipar egy másik jelentős szerelőjével Tyler Winklewossal, a Gemini kriptovaluta váltó társalapítójával, és vezérigazgatójával.

A Finance Magnets szerint az új kriptovaluta-váltó valószínűleg támogatja majd a szingapúri dollárt, bár pontosabb információk még nem ismertek.

Szingapúr egyébként július közepén az ICO-kat egyik leginkább támogató országok közt szerepelt, amelyet az országból rajtoló számos kiváló ICO projektnek köszönhet.

A hét elején pedig a Binance együttműködési szerződést kötött a Máltai Értéktőzsdével és a digitális eszközökkel foglalkozó MSX PLC-vel, hogy egy új biztonságcentrikus tokent indítsanak.

Augusztus elején a Binancet és a Lichtenstein Cryptoassets Exchange (LCX) váltót összekötő szervezet bejelentette egy olyan váltó elindítását Lichtensteinben, amelyen az ügyfelek svájci frank (CHF) és euró (EUR) ellenében válthatnak ismertebb digitális pénznemeket.

Megjegyzés:

Changpeng Zaho alias Zhao Changpeng nevével kapcsolatban: A keleti nyelvek a magyarhoz hasonlóan a keleti névsorrendet alkalmazzák. Angol forrásokban ez a névsorrend nyugati névsorrendre változik, amelyet – gyakran tudatlanságból kifolyólag – helytelenül vesznek át magyar hírportálok. Nekünk ugyanis semmi okunk nincs arra, hogy ezen a névsorrenden változtassunk. Más a helyzet azonban Satoshi Nakamotóval, akiről nem tudjuk egyértelműen, hogy milyen nemzetiségű, esetleg egyetlen személy, vagy egy csapatról van-e szó. Éppen ezért ebben az esetben megőrizzük a mindenki által elfogadott névsorrendet. A Zhao Changpeng pedig kezdetben furán hangozhat, de az illetőt pontosan ilyen sorrendben szólítják otthonában is.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod! 🙂

Legutóbbi bejegyzéseink: