A Binance megerősítette: támogatják a Constantinople-t

-

A sokak által várt Ethereum Constantinople hard fork valószínűleg január 16-án történik meg, egészen pontosan a 7.080.000 blokk kibányászása után. Ennek időpontja azonban pár órával előre vagy hátra is tolódhat. A fork nagy újítást hoz az Ethereum számára, ezért az ether árfolyama is jelentősen megugrott az utóbbi két hétben.

Olvastad már? 4 bitcoinnal kapcsolatos dátum, amelyre figyelni kell 2019-ben

A Binance már megerősítette

A népszerű Binance kriptotőzsde bejelentette, hogy támogatni fogja a Constantinople hard forkot. Az oldal arra kérte felhasználóit, hogy időben utalják el etherjüket a Binance-ra, még a szóban forgó blokk kibányászása előtt. A váltó azt mondta, minden felhasználója számára kezelni fogja a hard fork technikai követelményeit:

„Minden ethertulajdonos számára elintézzük a hard fork technikai követelményeit a Binance fiókjukban”

A várva várt blokk: 7.080.000
A blokk várható kibányászása: 2019. január 14. és 19. között

Egyéb hard forkok és airdropok lehetősége

A Constantinople hard forkot sok dicséret érte, így a közösség is hamar megkedvelte azt. Mindezek ellenére van rá esély, hogy egyéb fejlesztők és a közösség tagjai saját láncot indítanak. Erre az esetre a Binance a következő nyilatkozatot adta ki:

„Ha történnek egyéb hard forkok és airdropok a Constantinople fork ideje alatt, arra kérnénk az új láncot indító fejlesztőket, hogy lépjenek kapcsolatba velünk az [email protected] címen, további diskurzusra.”

Az ether piaci teljesítménye december óta

December közepe óta az ether a harmadik helyet foglalja el a kriptopénzek piaci értéke alapján rangsorolt listán. Az okos szerződések királyától az XRP vette át a második helyet, mialatt a bitcoin 3.200 dolláros értéken mozgott december 15-én. Az ether ekkor 83 dolláros értéken volt.
A hard fork jelentős fejlesztéseket hoz, amely újult érdeklődést generált a kriptopénz felé. Ennek következtében az ether sikeresen visszafoglalta a második helyet piaci érték alapján.
Az ether jelenleg 153 dollárt ér, amely több mint 84,3%-os növekedés a három héttel ezelőtti 83 dollárhoz képest. Még két hét van a hard forkig, a piaci teljesítmény addig minden bizonnyal bika tendenciát mutat majd, mivel a hard forkot sok érdeklődés és izgalom övezi a kriptoközösségben.
Forrás: ethereumworldnews.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép estéd!
 

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!