Changpeng Zhao, a Binance ügyvezetője kifejezetten szeretné, ha több defi projekt választaná a Binance Smart Chain platformot a működéshez.

Egy Twitter-beszélgetésben járták körül a témát, és megállapították, hogy így lényegesen csökkenteni lehetne az Ethereum hálózat terhelését, ez pedig végre kezelhető szintre redukálná a gas-díjakat, a hálózati jutalákokat.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A BSC ráadásul sok lehetőséget biztosít a fejlesztők számára:

„A BSC nem fogja átvenni az Ethereum szerepét, viszont kompatibilis azzal. A projektek jobban ki tudják szolgálni a felhasználóikat. Ráadásul sokkal kisebbek a jutalékok.”

Pár nappal ezelőtt a Binance Chain tranzakciós volumene elérte az ETH hálózati forgalmának a 10%-át. A platform szeptember elsején indult, és 100 millió dolláros induló tőkét biztosítottak hozzá, hogy megfelelően finanszírozni lehessen az épülő projekteket.

Egy másik tweetben Zhao arról is beszélt, hogy újabb defi projekteket is listázni fognak, annak ellenére, hogy a SushiSwap listázása nem aratott osztatlan sikert a közösségben.

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

A Binance Smart Chain felületén fut jelenleg a BurgerSwap, és az első 24 órájában ez a projekt is hatalmas összegeket tudott bevonzani.

„Eddig általában nem szoktam az egyes projektekről beszélni, és coinokat sem nagyon emlegettem. Viszont a Binance Smart Chain esetében azt hiszem, ezen változtatni fogok, és többet tweetelek majd. Nem is azért, hogy hájpoljam a dolgokat, hanem inkább a közösség promótálásáért.”

CZ a defi projektekről is nyilatkozott, szerinte a legtöbbje végül el fog bukni:

„Néhány elég komoly rövid távú emelkedést ígér, de ezek extrém magas kockázattal párosulnak. Senki se fektessen be olyan összeget, amely elvesztése gondot okozhat neki!”

Olvastad már? Mostantól Pax Gold, Amp és Compound utalásokat is fogad a Gemini

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂