A Binance még több DeFi projektet szeretne listázni

-

Changpeng Zhao, a Binance ügyvezetője kifejezetten szeretné, ha több defi projekt választaná a Binance Smart Chain platformot a működéshez.

Egy Twitter-beszélgetésben járták körül a témát, és megállapították, hogy így lényegesen csökkenteni lehetne az Ethereum hálózat terhelését, ez pedig végre kezelhető szintre redukálná a gas-díjakat, a hálózati jutalákokat.

A BSC ráadásul sok lehetőséget biztosít a fejlesztők számára:

„A BSC nem fogja átvenni az Ethereum szerepét, viszont kompatibilis azzal. A projektek jobban ki tudják szolgálni a felhasználóikat. Ráadásul sokkal kisebbek a jutalékok.”

Pár nappal ezelőtt a Binance Chain tranzakciós volumene elérte az ETH hálózati forgalmának a 10%-át. A platform szeptember elsején indult, és 100 millió dolláros induló tőkét biztosítottak hozzá, hogy megfelelően finanszírozni lehessen az épülő projekteket.
Egy másik tweetben Zhao arról is beszélt, hogy újabb defi projekteket is listázni fognak, annak ellenére, hogy a SushiSwap listázása nem aratott osztatlan sikert a közösségben.

A Binance Smart Chain felületén fut jelenleg a BurgerSwap, és az első 24 órájában ez a projekt is hatalmas összegeket tudott bevonzani.

„Eddig általában nem szoktam az egyes projektekről beszélni, és coinokat sem nagyon emlegettem. Viszont a Binance Smart Chain esetében azt hiszem, ezen változtatni fogok, és többet tweetelek majd. Nem is azért, hogy hájpoljam a dolgokat, hanem inkább a közösség promótálásáért.”


CZ a defi projektekről is nyilatkozott, szerinte a legtöbbje végül el fog bukni:

„Néhány elég komoly rövid távú emelkedést ígér, de ezek extrém magas kockázattal párosulnak. Senki se fektessen be olyan összeget, amely elvesztése gondot okozhat neki!”

Olvastad már? Mostantól Pax Gold, Amp és Compound utalásokat is fogad a Gemini

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!