A Binance felháborító módon másolta a BitMex dokumentációját?

-

A BitMEX eléggé marasztaló bizonyítékot tett közzé Twitter-fiókján arról, hogy a Binance a bitcoinalapú határidős ügyletek dokumentációjának nagy részét róluk másolta.

Tetten érték a Binance-t

A BitMEX a Binance Bitcoin Futures platformjának dokumentációja (amely jelenleg tesztelés alatt áll) és a saját dokumentációja közötti hasonlóságot emelte ki a Twitteren.
„Gratulálunk a Testnet Futures elindításához, Binance” – olvashatjuk a tréfás üzenetet – „Örülünk, hogy annyira élveztétek a dokumentációnk olvasását, mint mi élveztük annak írását!”


A bejegyzéshez hozzácsatolva a két vállalat dokumentációjáról találunk képernyőképeket, és… nehéz lenne azt állítani, hogy nem azok másoltak teljes egészében.
A 150+ szavas ’Automatikus értékcsökkentés áttekintése (ADL)’ a BitMEX példájának szó szerinti másolata, természetesen a szövegkörnyezet néhány részét eltávolítva. És bár a BitMEX ’Finanszírozási ráta kiszámítása’ dokumentációját kissé átalakították, a Binance verzió legtöbb mondata szó szerinti másolat.

Ismerd el, kérj elnézést, hozd rendbe. És lépjünk tovább!

A Binance vezérigazgatója, CZ szinte azonnal elnézést kért egy tweetben, azt írva: „Szégyen ránk”.
Úgy tűnt, hogy a Binance még nem olvasta a BitMEX dokumentációját, viszont a nyilvánvaló plagizálást nem vette észre a due diligence folyamat során. Ennek oka, hogy akkoriban a JEX származékos platform megszerzése volt a középpontban.
A hivatalos dokumentációhoz a Binance határidős ügyleteinek A platformját is hozzákapcsolta egy kommentben, illetve egy különálló tweetben is megosztotta.
A hozzászólók többsége dicsérte CZ-t, mivel bevallotta, hogy hibázott. Néhányan azt is felvetették, hogy tulajdonképpen a BitMEX „másolta és illesztette be” saját dokumentációját az OKCoin Futures-ről, amelyet eredetileg CZ készített, amikor ott dolgozott.

Legyetek ismét üdvözölve a kriptovilág Twitterjén

A Bitcoinist hétfői bejelentése szerint ez volt a BitMEX első bejegyzése a közösségi médiában július közepe óta.
Valójában csak két nappal azután, hogy megsirattuk a BitMEX és annak vezérigazgatója, Arthur Hayes hosszas eltűnését a közösségi médiáról, mindketten új posztokkal tértek vissza.
De akárhogy is, legyenek üdvözölve.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!