A bikapiac előtti befektetések: Aptos (APT), Arbitrum (ARB), és a Scapesmania (MANIA)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac aktuális állapota ígéretes emelkedő tendenciát jelez, ami mind a befektetők, mind a kereskedők figyelmét magára vonja, miközben a Bitcoint és más kulcsfontosságú digitális valutákat figyelik.

A 2024-es potenciális piaci fellendüléssel egyre nagyobb az optimizmus, amelyet a technológiai fejlődés, az egyértelműbb szabályozás és az intézményi befektetők fokozott érdeklődése táplál.

A Bitcoin, a kriptopénzek zászlóshajója központi szerepet játszik a piac irányának befolyásolásában, és teljesítménye az általános piaci állapot fontos mércéje.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bikapiac várakozása lelkesedési hullámot indított el, a piaci szereplők pedig alig várják, hogy kihasználják a várható értéknövekedést.

Egy lehetséges, az egész piacra kiterjedő rally előtt fontos, hogy gondosan válasszuk ki azokat a projekteket, amelyek a legnagyobb felfelé ívelő potenciállal rendelkeznek.

Igyekeztünk megvizsgálni a legjobban teljesítő kriptoprojekteket és néhány, a kitörés küszöbén álló, alulértékelt választást, hogy összeállítsunk egy végleges listát a potenciálisan legjobb bikás fogadásokról.

ScapesMania: Visszaszámlálás a tőzsdei bevezetésig

A ScapesMania tokenértékesítése átütő sikerrel zárult, és felkavarta a kriptoközösségen belüli párbeszédeket.

Elképesztő 6.125.000 dollár gyűlt össze, ami lángra lobbantotta a token potenciális exponenciális növekedésének várakozását.

A Token Generation Event (TGE) február 25. és március 09. között a láthatáron, a lehetőség ablaka gyorsan szűkül.

bikapiac

A siker megteremtése: Egy bevált marketingstratégia

A ScapesMania egy többéves tapasztalattal rendelkező csapat támogatásával egy erőteljes, a tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiával büszkélkedhet.

A visszavásárlási, égetési, staking és a tulajdonosoknak nyújtott csábító juttatásokkal a projekt továbbra is vonzza az egyre növekvő közösséget.

A decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányításán keresztül a támogatók befolyást gyakorolnak és jutalmat aratnak egy több milliárd dolláros iparágban.

Több mint egy újabb coin

A pusztán a trendek és a hype által vezérelt múló mém érmékkel ellentétben a ScapesMania ($MANIA) egy aprólékosan kidolgozott szerencsejáték-ökoszisztéma.

A több milliárd dolláros játékiparban pozícionálva, kihasználja a piaci növekedési potenciált.

A debütálás után a tulajdonosok fokozott likviditásra és zökkenőmentesebb kereskedési élményre számíthatnak.

A bizalomra és elismerésre épül

A 60.000 követőjét meghaladó virágzó közösségével a ScapesMania még a 20.000 dollár feletti befizetéseket teljesítő kriptobálnák figyelmét is magára vonja.

Ez az emelkedés utal a lehetséges átmenetre a hiánypótlóból a mainstreambe.

A ScapesMania okos szerződése vezető biztonsági rangsoroló cégek jóváhagyását kapta, ami biztosítja a tulajdonosok nyugalmát.

Ezenkívül a projekt elismerései közé tartozik egy tekintélyes támogatás egy prominens blokklánc-ipari szereplőtől.

Élj a lehetőségekkel

Pozicionáld magad a tőzsdei bevezetés utáni lehetőségek élére – iratkozz fel az értesítésekre, és ne maradj le semmiről!

A lehetőséged, hogy csatlakozz ehhez a forradalmi projekthez, csak egy kattintásra van tőled.

>>> Maradj képben: Feliratkozás a listázási értesítésekre <<<

Aptos (APT): Innováció és kihívások közepette a bikapiac vezető útján

Az Aptos (APT) indulása óta a fejlesztések és kihívások keverékét élte át.

Az alapítóinak a Meta-val kapcsolatos háttere miatt jelentős várakozással indult Aptos (APT) célja az volt, hogy forradalmasítsa a decentralizált alkalmazások (DApp) területét.

bikapiac

A kriptotárcákat a DApp-ekkel összekötő Identity Connect elindítása jelentős mérföldkövet jelentett.

A projekten azonban akadályokba ütközött, többek között a dél-koreai Upbit tőzsdén felfüggesztették a hamis APT tokenekkel kapcsolatos aggályok miatt, bár később visszaállították.

A kihívások ellenére az olyan neves szervezetekkel való partnerségek, mint a Microsoft és a SushiSwap (SUSHI) decentralizált tőzsdének (DEX) otthont adó SushiSwap (SUSHI), aláhúzzák a potenciált.

2024. január 24-én az Aptos (APT) árfolyama 8,65 dollár körül mozgott, ami a piaci dinamika és az ökoszisztéma növekedése által befolyásolt változékony utat tükrözi.

Az Aptos (APT) árfolyama a 7,19 és 10,80 dollár közötti tartományban ingadozott, a mozgóátlagok óvatosan optimista kilátásokat sugallnak.

A 9,29 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 8,53 dolláros 100 napos mozgóátlag a stabilizáció irányába mutató tendenciát jelez.

Az 1,93 és 5,54 dolláros támaszszintek, valamint a 12,75 és 16,36 dolláros ellenállási szintek a potenciális volatilitásra és növekedési lehetőségekre világítanak rá.

Az Aptos (APT) jövője ígéretesnek, de bizonytalannak tűnik. Előrejelzések szerint 2024-re 17,86 dollárra, majd 2025-re 21,51 dollárra emelkedhet, a technológiai fejlődés, az ökoszisztéma növekedése és a piaci hangulat hatására.

A más Layer 1 platformok által támasztott verseny és a dApp-ok és DeFi projektek széles körű elfogadásának szükségessége azonban kihívásokat jelent.

A biztonságos és skálázható intelligens szerződésekre összpontosító Aptos (APT), valamint a stratégiai partnerségek megerősíthetik pozícióját a piacon.

Mindemellett a kriptopénzpiac volatilitása és a szabályozási változások továbbra is jelentős tényezők maradnak, amelyek befolyásolhatják a pályáját.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum skálázása ígérettel és bizonytalansággal

Az Ethereum számára az Arbitrum (ARB) egy nagy várakozással várt Layer 2 skálázási megoldásként jelent meg, amelynek célja a tranzakciók hatékonyságának és költséghatékonyságának növelése.

bikapiac

A nehézkes indulás ellenére, amikor az árfolyam az eladást követően történelmi mélypontra zuhant, a platform ellenállónak bizonyult.

Az Arbitrum (ARB) iránti újbóli érdeklődéshez hozzájárult a The Graph, egy információs protokoll átállása az Arbitrumra (ARB), valamint az ökoszisztéma általános növekedése.

Az Arbitrum (ARB) 2024. január 9-én körülbelül 1,80 dolláron volt értékelve, ami tükrözi a piaci pozíciójának megszilárdítására irányuló folyamatos erőfeszítéseket.

Az Arbitrum (ARB) árfolyama 1,37 és 2,27 dollár között ingadozott, a bikás hangulatot a 2,003 dolláros 10 napos mozgóátlag és az 1,509 dolláros 100 napos mozgóátlag jelzi.

A 0,075 és 0,982 dolláros támaszszintek, valamint a 2,794 és 3,701 dolláros ellenállási szintek arra utalnak, hogy a piac potenciális felfelé irányuló mozgásra kész, bár a piac eredendő volatilitása miatt óvatosan.

Az Arbitrum (ARB) jövőbeli kilátásai óvatosan optimisták, az előrejelzések szerint fokozatos növekedés várható 2024-ben 1,67 dollárig, 2025-ben pedig 2,85 dollárig.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A platform potenciálja, hogy a technikai fejlődés és a fokozott elfogadás által vezérelt Ethereum vezető skálázhatósági megoldásává váljon, alátámasztja ezeket az előrejelzéseket.

Mindazonáltal a más layer 2 megoldások által támasztott verseny, a szabályozási bizonytalanságok és az Ethereum blokklánc szélesebb körű teljesítménye befolyásolhatja a fejlődést.

Az Arbitrum (ARB) ökoszisztéma stratégiai fejlesztései, mint például a gas fizetésekhez használt egyedi tokenek és a DeFi és NFT alkalmazásokra való összpontosítás, várhatóan döntő szerepet játszanak majd a jövőjének alakításában.

Következtetés

A kriptópiac egy potenciálisan átalakító bikafutás küszöbén áll, a Scapesmania pedig egy olyan kulcsszereplő, akire érdemes odafigyelni.

A sikeres tőkebevonási kampányával és a fellendülő alkalmi játékszektorhoz való stratégiai igazodásával talán a legjobb választásnak tűnik a mai kínálatból.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!