A befektetők áprilistól nem láthatják többé 3.000 dolláros árfolyamon a bitcoint

-

Mindenkit izgat, hogy hogyan fog alakulni a bitcoin árfolyama az elkövetkezendő hónapokban, főleg azért, mert az elemzések szerint folytatódni fog a medve piac.

Olvastad már? A Binance vezérigazgatója is reklámozza az első bitcoin és BNB alapú ingatlanaukciót.

Egy kriptokereskedő azonban pozitív jeleket lát az elkövetkezendő hónapokra, ehhez megvizsgálta a kriptopiac teljes történetét.

A bitcoin árfolyam legalja

A kriptoközösségben „Galaxy” néven ismert kereskedő nemrég kijelentette, hogy a most tapasztalható 3.000 dollár körüli árfolyam egy ritka alkalom lehet, mely nem fog többé megismétlődni.
Ez azt jelentené, hogy nem is lesz jobb alkalom a vásárlásra.
Galaxy történelmi elemzést hajtott végre a bitcoinról és azt mondta, hogy létrejötte óta mindig újabb és újabb árfolyamcsúcsokat ért el, amit árzuhanás követett, majd helyrejött és újra csúcsot döntött.
Ez alapján arra számít, hogy a bitcoin jelenleg a felépülési szakaszban van és soha többé nem lesz a mostani 3.000 dollár körüli árfolyamon.
Galaxy azt mondta:

„Lehet, hogy egyesek számára úgy tűnik, hogy véletlenszerűen változik az árfolyam, de megfigyelhető, hogy irányzatokat és mintákat követ.”

Vizsgálata szerint április lehet az utolsó hónap amikor olcsó lesz a bitcoin. Persze a jövőben is lesz, amikor „olcsó” lesz, de nem „3.000 dolláron olcsó.”
Továbbá az is elképzelhető, hogy az az intézményi befektetők 2019 második harmadévében elkezdenek beszállni a kriptoiparba.

Ari Paul, a Blocktower befektetési igazgatója a múlt hónapban elmondta, hogy arra számít, hogy az intézményi befektetők 2019 harmadik negyedévében kezdenek majd beszállni a kriptoiparba.
Paul szerint „a múltban túl optimista voltam az intézmények beszállásával kapcsolatban. De el fog jönni, nem tudom, hogy melyik évben vagy negyedévben, de biztosan eljön. Szerény becsléseként azt mondanám, hogy 2019 harmadik negyedévében várható.”

A medve jóslat

Mindeközben a medve jóslatok egyre szaporodni kezdtek. Ezek alapja a kriptopiac technikai elemzéséből származik.
Mike McGlone a Bloomberg elemzője nemrég elmondta, hogy egy elemzés szerint „az ipar egyre lejjebb fog menni, a mutatók nagyon hasonlóak a novemberihez, pont mielőtt összeomlás történt.
Az árak konszolidálódni kezdtek, minden egyes megmozdulás egyre inkább medve jeleket mutat.”
Idővel kiderül majd, hogy a bikáknak vagy a medvéknek volt-e igaza.
Forrás: btcnn.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estét!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!