75%-al csökkentette villanyszámláját a svéd kriptobányász

-

Egy svéd kriptobányász azt állítja, hogy nagyjából 75%-kal csökkentette bányászási költségét.

Olvastad már? Tom Lee szerint a bika piac szélén áll a bitcoin árfolyama

Miután napelemeket telepített házára, így tovább tudja működtetni vállalkozását anélkül, hogy túlterhelné hálózatát, vagy magas villanyszámlát fizetne.

A Candese nevű Reddit felhasználó elmondta, hogy összesen 78 napelemet telepített, darabját 100 dolláros áron. Ezen felül beruházott egy SolarEdge áramátalakítóra, hogy javítsa a hálózat hatékonyságát.

A svéd bányász azt is elmondta, hogy fontolhatja egy Tesla Powerwall megvásárlását, hogy a napközben összegyűlt energiával este is bányászni tudjon, anélkül, hogy a város áramhálózatára kapcsolódna.
Ez nagyjából 5000 dollár lenne, amivel egy gyors megtérülést beáldozna a folyamatos működés érdekében.
Cancesenak egy kis házi bányája van „egy csomó AntMiner S9-el”. Tisztában van azzal, hogy ezek nem a leghatékonyabb gépek, de elegendő profitot termeltek az évek alatt.
Azon is gondolkozik, hogy fejlessze a felszerelését, de jelenleg arra összpontosít, hogy a saját hálózatán tudja futtatni a bányáját.
Mivel egy hideg országban lakik több legyet is ütött egy csapásra. A gépek által termelt hővel fűti házát és a hidegnek köszönhetően nem kell hűtenie a berendezését.
Az éghajlatnak hála „a friss hegyi levegő miatt egész évben hét fok van a pincében.”

A napenergia lehet a bányászok új barátja?

Candese nem az egyetlen, aki napenergiával csökkenti költségeit.
Ugyanabban a Reddit posztban egy BMore_original felhasználó azt mondta, hogy ő „csak” 25%-kal csökkentette kiadásait ilyen módon. Elmondta, hogy „sok múlik azon, hogy milyen irányba néz a házad és mennyi napfény érkezik.”

Jelenleg Svédországban éri meg legkevésbé az európai országok közül bitcoin bányászni, a magas áramköltséget miatt.
Az Eurostat 2018-as adatai szerint több mint 10%-al emelkedtek az áramköltségek az elmúlt évtized során.
Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!
 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!