A bedőlt FTX tőzsdét reklámozó Shaquille O’Neal a jogi eljárás visszásságaira panaszkodik

-

A népszerű kosaras ügyvédei május nyolcadikán adtak be egy keresetet a bíróságra, mivel az idézést kézbesíteni próbáló ügyintézők állítólag O’Neal autójára dobták a papírokat, mivel a sportoló inkább elfutott előlük.

A beadványból az is kiderül, hogy O’Neal nem is szedte fel a dokumentumokat, hanem ott hagyta azokat a földön, szemétként.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az ügyvédek ezt égbekiáltó anomáliaként jellemezték, amely miatt ráadásul ejteni kellene a kosaras elleni vádakat.

„Az idézés kézbesítésének nem ez a módja, a törvények és a jogszabályok minden kétséget kizáróan meghatározzák, hogy hogyan kell megtörténnie egy ilyen eseménynek. Ez nem így történt. O’Neal ellen ezért ejteni kellene minden vádat.”

O’Neal szintén elvállalta az FTX tőzsde reklámozását, több más celebbel együtt, még mielőtt a tőzsde tavaly novemberben bedőlt.

A reklámokban úgy fogalmazott, hogy ő all-in van a tőzsdében. Mikor aztán a tőzsde csőbe ment, és kiderült, hogy érintett lehet az ezt követő jogi eljárásban, elkezdte hangoztatni, hogy valójában csak felbérelték a tőzsde népszerűsítésére.

A tőzsdét népszerűsítő celebek, sportolók ellen tavaly novemberben indult per a károsultakat képviselő Moskowitz vállalat részéről.

Márciusban pedig több ismert kriptós influenszer, youtuber ellen is pert indítottak, mivel ők szintén népszerűsítették a tőzsdét, nem közölték viszont, hogy ezért pénzt kaptak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Moskowitz április 16-án jelentette be, hogy a kosaras számára végre kézbesíteni tudták a hivatalos dokumentumokat, sokadszori próbálkozásra.

A bejelentésben nem esik szó arról, hogy az autójára dobták volna. A védőügyvédek szerint viszont pontosan ez történt.

„Ahogyan O’Neal úr elhaladt a háza előtt várakozó idegenek előtt, az egyikük az autója szélvédőjére dobta a papírokat. Ezek aztán leestek a földre, mivel az autó nagy sebességgel haladt. A kézbesítéssel próbálkozók pedig ott hagyták a dokumentumokat, ahová estek, a közúton. A jogszabályok alapján ez nem számít érvényes kézbesítésnek. A papírok mozgó járművekre dobása nem számít túlságosan megbízható módszernek, mivel nem lehet megbizonyosodni arról, hogy végül a címzett kezébe kerültek-e.”

A Moskowitz több más érintett ellen is idézést nyújtott be a bíróság jóváhagyásával, akik kapcsolatba hozhatók a tőzsdével vagy annak bedőlésével.

Olvastad már? A Litecoin tranzakciók az egekbe szöknek

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!