Június 29-én a Beam kriptovaluta átesett egy láncelágazáson, amely lehetővé tette a „titkosított DeFi-t” hálózatán.

A DeFi-k aranykorában hogyan tűnhet ki a Beam DeFi megoldása az olyan DeFi-kkel szmben, mint a COMP vagy a MakerDao? Alexander Zaidelson, a Beam vezérigazgatója beszélt erről.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Beam láncelágazása lehetővé tette a titkosított vagyonokat, vagyis Beam CA-t, így független tokenek kiadása is elérhetővé vált a Beam blokkláncán. Ezzel a DeFi–piacok kihasználhatják a Beam olyan előnyeit, mint a titkosítást és a skálázhatóságot.

Zaidelson szerint a titkosított DeFi „pénzügyi szolgáltatások egy olyan hálózata, amely teljes mértékű titkosítással, jó felhasználhatósággal és ellenőrizhetőséggel rendelkezik.”

Zaidelson elismerte, hogy az olyan DeFi-szolgáltatások, mint a Compound és a Maker, „stabil pénzügyi eszközök.” Szerinte nincs párhuzam a DeFi-k berobbanása és a 2017-es ICO-bumm között, mivel az ICO-k „hamis ígéretekre épültek és az emberek csak pénzt buktak rajtuk.”

Azt is kiemelte, hogy a Beam DeFi miben különbözik a többitől:

 „A többi DeFi az Ethereum hálózatára épül, amely az adatvédelem ellentetje. A Beam titkosított DeFi több funkcióval bír, emellett teljes pénzügyi bizalmasságot, jobb felhasználhatóságot és a tranzakciók ellenőrzésének lehetőségét nyújtja.”

Amikor arról kérdezték, hogy miben különbözik a Beam DeFi, a COMP és a Maker célközönsége, azt felelte: „mindenkinek szüksége van adatai védelmére, így idővel mindenki átáll a titkosított DeFi-re.”

A Compound COMP tokenje megjelenése óta jelentős sikereknek örvend. A COMP egyetlen nap alatt átvette a vezetést a Makertől (MKR) a decentralizált pénzügyek piacán.

Olvastad már? A leghíresebb piramisjátékok a kriptovaluta világában

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok!