A Bank of America (BofA) vezetői megerpsítették, hogy partnerségre léptek az XRP-t kibocsátó Ripple-lel.

Az XRPArcade jelentései szerint az Egyesült Államok második legnagyobb bankja (szeközbirtoklás szerint) megerősítette a Ripple-partnerkapcsolatot, miután már többször kapcsolatba került a szervezettel.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A BofA már korábban is tagja volt ugyanis a RippleNet Committee-nek, annak a szervezetnek, amely 2016 óta ellenőrzi a hálózati szabványokat.

Februárban olyan Ripple-bejelentés keringett, amely szerint a Bank of America az USA és Mexikó közötti, határokon átívelő fizetések céljából kapcsolatba lépett a szintén RippleNet-tag Santanderrel.

A bejelentést később visszavonták, és kérték, hogy az arról szóló publikációkat minden tweetből és posztból töröljék.

Az XRP_Stuart Twitter-felhasználó írott változatát tette közzé annak a podcastnek, amelyben BofA-vezetők beszéltek a digitális fizetéseket illetően.

Julie Harris, a BofA globális bankolást érintő digitális stratégiájának a vezetője így kommentálta a bank és a Ripple együttműködését:

Akikkel partnerségre lépünk, azok fintechek. Minden jogi és megfeleltetési eljáráson keresztülmentek, mi pedig hajlandók vagyunk a bankot platformként használni, hogy mindezt eljuttassuk hozzátok.

Olvastad már? A bitcoin rosszul reagált a Fed lépésére, “szopórali” vár a kriptopénzre

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép estétek! 🙂