A Bank of America megerősítette partnerkapcsolatát a Ripple-lel

-

A Bank of America (BofA) vezetői megerpsítették, hogy partnerségre léptek az XRP-t kibocsátó Ripple-lel.

Az XRPArcade jelentései szerint az Egyesült Államok második legnagyobb bankja (szeközbirtoklás szerint) megerősítette a Ripple-partnerkapcsolatot, miután már többször kapcsolatba került a szervezettel.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A BofA már korábban is tagja volt ugyanis a RippleNet Committee-nek, annak a szervezetnek, amely 2016 óta ellenőrzi a hálózati szabványokat.

Februárban olyan Ripple-bejelentés keringett, amely szerint a Bank of America az USA és Mexikó közötti, határokon átívelő fizetések céljából kapcsolatba lépett a szintén RippleNet-tag Santanderrel.

A bejelentést később visszavonták, és kérték, hogy az arról szóló publikációkat minden tweetből és posztból töröljék.

Az XRP_Stuart Twitter-felhasználó írott változatát tette közzé annak a podcastnek, amelyben BofA-vezetők beszéltek a digitális fizetéseket illetően.

https://twitter.com/xrp_stuart/status/1247615977086427136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247615977086427136&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptoglobe.com%2Flatest%2F2020%2F04%2Fbank-of-america-execs-confirm-partnership-with-ripple%2F

Julie Harris, a BofA globális bankolást érintő digitális stratégiájának a vezetője így kommentálta a bank és a Ripple együttműködését:

Akikkel partnerségre lépünk, azok fintechek. Minden jogi és megfeleltetési eljáráson keresztülmentek, mi pedig hajlandók vagyunk a bankot platformként használni, hogy mindezt eljuttassuk hozzátok.

Olvastad már? A bitcoin rosszul reagált a Fed lépésére, “szopórali” vár a kriptopénzre

Forrás: cryptoglobe.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!