A bálnák 122,5 ezer BTC-t halmoztak fel

-

Néhány bitcoinbálna vásárolni kezdett a múlt heti zuhanás után.

Úgy tűnik, hogy a nagy bitcointulajdonosok agresszívan vásárolnak a jelenlegi árkorrekció alatt, ami arra utalhat, hogy a koordinált eladás hamarosan véget ér.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Glassnode adatait felhasználva a Morgan Creek Digital egyik vezetője, Anthony Pompliano nemrégiben arra a következtetésre jutott, hogy az úgynevezett bitcoinbálnák – a 10.000 és 100.000 BTC közötti vagyonnal rendelkezdők – 122.588 BTC-t vásároltak szerdán a piaci összeomlás mélypontja alatt.
A kriptotőzsdék forgalmának nagy része az Egyesült Államokból érkezett, amit a Coinbase 3000 dolláros BTC-prémiuma is alátámaszt.
A Bloomberg által megkérdezett kripto-fedezeti alapok is elmondták, hogy vásároltak a visszaesés alatt.
A londoni székhelyű MVPQ Capital és a ByteTree Asset Management, valamint a szingapúri Three Arrows Capital is beszállt az rég nem látott alacsony szinteken.
Kyle Davies, a Three Arrows Capital társalapítója a Bloombergnek elmondta:

„Azokat, akik befektetéshez kölcsönt vettek fel, felszámolták […] Minden alkalommal, amikor hatalmas likvidálást látunk, esély van vásárolni. Nem lennék meglepve, ha a bitcoin és az ethereum egy hét alatt visszahozná a teljes zuhanást”

A Cointelegraph nemrégiben beszámolt arról, hogy egy prominens bálna, aki 58.000 dolláros áron adott el bitcoint, nemcsak visszavásárolta eredeti tartalékát, de bővítette is azt.
A szóban forgó befektető május 9-én 3000 BTC-t adott el, majd május 15-én, 18-án és 19-én három külön rendeléssel összesen 3521 BTC-t vásárolt vissza.

A bitcoin árfolyama vasárnap 32.000 dollár alá merült, miközben a kereskedők folytatták az új medvetartomány határainak tesztelését.
A piaci kapitalizáció szerinti legnagyobb kriptovaluta szerdán rövid időre 30.000 dollár alá süllyedt, majd gyorsan visszapattant, 37.000 dollárra, a 42.000 dolláros ellenállási szint azonban lekorlátozta a BTC további raliját.

Olvastad már? A bitcoin valódi értéke 35.000 dollár – JPMorgan

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!