A 2024-es potenciális altcoin győztesek bemutatása: A szakértők előrejelzései és elemzései

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi bikapiac lángra lobbantotta az érdeklődést a kevésbé ismert kriptovaluták iránt. A befektetők lelkesen keresik a következő nagy sikert ezen altcoinok között.

Az elemzés szakértői meglátásokba merül, megvizsgálva, hogy melyek azok, amelyek kiemelkednek az előttünk álló évben jelentős növekedési potenciállal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Készülj fel, hogy felfedezd a dinamikus piacon felemelkedésre esélyes versenyzőket.

A BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelzőfénye a változékony kriptoterületen

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

kripto

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára.

Az előértékesítés mindössze néhány hete alatt ez a platform több mint 7 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

>> Ne hagyd ki! Vásároljon BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező légkörrel és az innováció központi elemeivel.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, amelynek 2026-ig nagy céljai vannak.

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsd a helyed MOST! <<

Az Ethereum erőt mutat az ingadozó piac közepette

Az Ethereum érezhetően emelkedő tendenciát mutat, a legutóbbi teljesítménye pozitív lendületet jelez.

Noha némi ellenállással szembesül, továbbra is ellenálló, ami a vevők erőteljes érdeklődését jelzi.

A vele született tulajdonságain felül, mint például az intelligens szerződéses képességek és az alkalmazások és fejlesztők széles hálózata, ezek a piaci mozgások bizakodó kilátásokat sugallnak a befektetők részéről.

Az Ethereum alkalmazkodóképessége és folyamatos frissítései továbbra is vonzhatják a figyelmet, ami potenciálisan támogathatja az értékelésének további pozitív tendenciáit.

A Celestia (TIA) küzd a volatilis piaci körülmények közepette

A Celestia (TIA) az utóbbi időben döcögős utat járt be, az értéke ingadozott a csúcsok és a mélypontok között.

Most az alsó támaszszintjeihez közelebb kereskedik, ami óvatos befektetői hangulatra utal.

Rövid távú mozgóátlaga a közelmúltbeli átlagok alá merülésre utal, míg a hosszú távú trendek egy korábbi növekedési fázis után enyhe megtorpanást jeleznek.

A technikai mutatók tükrözik a piac bizonytalanságát, és arra utalnak, hogy egyik irányban sem tapasztalható erős lendület.

A nehézségek ellenére a valuta elmúlt néhány hónapos teljesítménye rugalmasságot sugall, ami a remény és az óvatosság keverékét kínálja a tulajdonosoknak.

A Starknet változékony piaci dinamikának szemtanúja

A Starknet változatos teljesítményt produkált, érezhető rövid távú csökkenésekkel és lenyűgöző hosszú távú nyereséggel.

Az elmúlt időszakban ármozgásai trükkös szakaszra utalnak, mivel a kereskedők általánosan figyelt szintek között ingadozik, amelyek alapján a kereskedők döntéseket hoznak.

Bár a jelenlegi piaci hangulat óvatosnak tűnik, a valuta azon képessége, hogy a jelentős támogató markerek felett képes tartani magát, a mögöttes érdeklődésre utal.

A Starknetet alaposabban megvizsgálva kiderül, hogy egy layer-2 skálázási megoldásról van szó, amelynek célja az Ethereum tranzakciók javítása, gyorsabbá és olcsóbbá téve azokat, így potenciálisan több felhasználót vonzhat, ha a blokklánc elfogadása tovább növekszik.

Az Ondo erős piaci mozgással halad előre

Az elmúlt hat hónap lenyűgöző nyereségével az Ondo sokak figyelmét felkeltette a kriptopénzpiacon.

A valuta a közelmúltban a történelmi átlagárfolyamai felett kereskedett, ami bikás piaci hangulatot jelez.

Az Ondo-t szorosan figyelik a kereskedők, mivel közeledik a kulcsfontosságú árfolyampontokhoz, amelyek vagy további növekedést, vagy potenciális árfolyamkorrekciót eredményezhetnek.

A pozitív tendenciát a közelmúltbeli teljesítménye is támogatja, ami a hosszú távú befektetők és a rövid távú árfolyammozgásokat kihasználni kívánók érdeklődését egyaránt felkelti.

Következtetés

Szakértők több altcoint, például az ETH-t, a TIA-t, az STRK-t és az ONDO-t a jelenlegi bikafutás potenciális kiemelkedő szereplőiként azonosították.

Azonban ezek az érmék rövid távon nem biztos, hogy jelentős növekedést mutatnak.

Helyette a figyelem a BlastUP felé fordul, egy feltörekvő projekt felé, amely a Blast ökoszisztémán belüli innovatív koncepciójának köszönhetően komoly potenciállal rendelkezik.

A projekt kivételes teljesítményt ígér, így a kriptopénzpiacon nagy növekedési potenciállal rendelkező lehetőségeket kereső befektetők számára elsőrangú jelölt.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!