Solana (SOL) árfolyam elemzés 05.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) a multifunkcionális blokklánc csúcs a Defi szolgáltatásokban, megnövekedett hálózati aktivitást mutatott.

A blokklánc 1,6 millió napi aktív felhasználóval (DAU) a 2. helyen áll, első a NEAR protokoll.

A hálózati aktivitás növekedése ellenére az ár 7 nap alatt -4,2%-kal csökkent, ami nem igazolja a hálózati teljesítmény és az ár korrelációját.

Nem ez az első eset a Solana hálózattal, ez történt április 11-én is, amikor a napi tranzakciók száma masszívan megugrott, de az ár nem volt hajlandó továbbmenni, és 20%-áig esett.

A jelenlegi hálózati teljesítmény jelentős indikátor az előttünk álló trend eldöntéséhez.

A Solana(SOL) a hónapot oldalazó kereskedéssel kezdte, május 15-én megtörve a 160 dolláros konszolidációt, majd a mai napon emelkedés és korrekció következett a 168,3 dollárnál.

Az árfolyam nem tudott kitörni a medvés zónából, és most a 160 dolláros zóna felé közelít, miközben a 24 órás kereskedési volumen 15% -ra csökkent.

A SOL/USDT kereskedési időben 163,87 dolláron cserél gazdát, az összes fő SMA(mozgóátlagok) fölött kereskedik, ami erőt ad a bikáknak, a többi oszcillátorral, és a volatilitás mozgása semleges.

A Solana trendje bikás, de változó. Az RSI 34-es olvasata a lefelé irányuló trendben van, ami azt jelzi, hogy az árfelhalmozás hamarosan megkezdődik.

A MACD továbbra is a vonal felett van, amely erős tartást konszolidál a támogatási zónák közelében.

A 183 dollárnál lévő közvetlen ellenállással és a 160 és 147 dollárnál lévő támaszszintekkel az árfolyamok várhatóan egy ideig semlegesen mozognak.

A kereskedőknek vételi lehetőségük van az 150 dollár feletti zónában, SL a 147 dollárnál és TP 185 dollárnál.

A visszahúzódás egy lefelé irányuló csatorna kialakulását eredményezte, ami egy vételi mélyedést, egy lehetőséget teremt a kereskedők számára a belépésre.

Bármikor kitörhet az árfolyam, keresse meg a legközelebbi támasz zónát, és várjon a felfelé irányuló trend folytatására.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!