A 2021-es Axie Infinity sikere idén felülmúlható a Scapesmania által

-


Vendégbejegyzés


A top play-to-earn token, az Axie Infinity (AXS) értéke 2021-ben 100 dollár fölé szökött, amit az NFT és a metaverse növekedése hajtott.

Az Axie Infinity (AXS) a fellendülés jeleit mutatta, miközben 2022-ben piaci nehézségekkel szembesült, beleértve a szabályozási korlátozásokat és a kriptopénz-iparág általános hanyatlását.

Ez a platform a deflációs folyamatokon és a felhasználók bevonásának növelésére irányuló módokon dolgozik az olyan innovációkkal, mint az Axie Evolution.

Az AXS ára az év végére várhatóan 22,72 dollárra emelkedik, a jövőre vonatkozó előrejelzések szerint pedig jóval magasabbra, a 2024 elején készült óvatosan optimista árbecslések szerint.

2021-ben a projekt rekordszámokat jegyzett, ma pedig egyetlen érme van, amely esetleg megismételheti ezt a sikerszintet. Olvasd tovább, hogy többet megtudj róla.

🚀 ScapesMania a felfelé ívelő pályán! 🚀

A kriptoprojekt összegyűjtötte a szükséges forrásokat ahhoz, hogy valóban terjeszkedjen a piacon.

A több mint 6.000.000 dollár vagy a kriptobálnák több mint 20.000 dolláros hozzájárulása lenyűgözőnek tűnhet, de ezek csak számok.

A projekt sikerét egy több mint 60.000 fős elkötelezett közösség mozgatja.

Fejlődés a növekvő alkalmi játékpiacon

Tekintettel a ScapesMania erős alkalmi játékrésszel rendelkezik, a jövő fényes. A várakozások szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dollárt, és találd ki, mi lesz? ScapesMania fogja vezetni a gyorsan növekvő piaci rést.

A DAO és más funkciók révén a ScapesMania arra ösztönzi a Web3 kedvelőit, hogy még az év vége előtt kihasználják az ágazat várható 9%-os növekedését.

Jegyezzétek be a naptáratokba a közelgő TGE-t: 2024. február 26-március 9.

Miért érdemes a ScapesMania-t választani?

A fent említett előnyök mellett a következők növelhetik a hozamot:

  • A szilárd tokenkezelési stratégiának stabilitást és hosszú távú fejlődést kell biztosítania minden token tulajdonos számára.
  • A szűkösség idővel növelheti a tokenek értékét a korlátozott kínálat miatt.
  • A bevezetés utáni kiváló marketing a közösségi részvétel és a kereslet fokozása érdekében.
  • Vezető pozíció a kripto nyomkövetőkön. Ez a láthatóság növelheti az értéket azáltal, hogy további tulajdonosokat vonz.
  • TGE az optimális piaci feltételek mellett a leggyorsabb idő alatt elérhető legmagasabb hozam érdekében.
  • További projektekkel való bővítés a portfólióba. Kiegyensúlyozott tokenomika cliff és vestinggel nagymértékben profitálhat a diverzifikációból.
  • A BlockSafu sikeres auditálása. Az alapos harmadik fél által végzett felülvizsgálat növeli a projektek biztonságába vetett bizalmat.
  • Rövidesen a DEX-en és a CEX-en való bevezetés. A tőzsdék likviditást és hozzáférhetőséget kínálnak, lehetővé téve a lehetőségek azonnali kihasználását.

Szállj be vagy kimaradsz

Ne maradj le erről az egyszeri lehetőségről, ha feliratkozol a frissítésekre az alábbi linken.

>>> Maradj naprakész – Kapjon listázási értesítést! <<<

Axie Infinity (AXS): Play-to-Earn evolúcióval és piaci fellendüléssel forradalmasítja a szerencsejátékot

Az Axie Infinity (AXS) mind a játékosok, mind a tulajdonosok számára egy rendkívül ígéretes projekt, amelyet nagy sikerre lehet kihasználni.

Az Axie Infinity (AXS) gazdaságának újjáélesztése az Axie Evolution deflációs folyamatának felhasználásával történt.

Forrás: Coingecko

A bikás technikai elemzések alapján a piaci szemlélők azt vetítik előre, hogy az Axie Infinity (AXS) értéke 2025-ben 30,83 dollár lesz, 2024-ben pedig 13,47 és 22,72 dollár között mozog.

A CoinCodex előrejelzése szerint 2024. február 21-én rövid távon 7,5 dollárra csökken, majd 2024. március 15-én 8,23 dollárra emelkedik.

Az Axie Infinity (AXS) a középtávú előrejelzések szerint hat hónapon belül 10,74 dollárt érhet el.

Mindazonáltal nem valószínű, hogy ugyanolyan mértékű növekedést fog mutatni, ami a ScapesMania esetében nagyon is lehetségesnek tűnik.

Következtetés

Az Axie Infinity (AXS) sok akadállyal nézett szembe, és sok mindent elért a siker felé vezető úton.

Amire a ScapesMania most készül, az szintén monumentális lehet a kriptoközösség számára. Az érme később jelentős mértékben szárnyalhat.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Közlemények: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!