Titokban mindvégig Coinbase befektető volt Serena Williams

-

2014-ben saját befektetői céget indított Serena Williams, a Serena Venturest. Nagyon tehetős, 12 milliárd dolláros portfólióval rendelkezik, titokban olyan jelentős cégekbe fektetett, mint a Coinbase.

Olvastad már? Meglehetősen pontatlanra sikeresedett a „Crypto” című film

Serena Williams amerikai származású profi teniszező, karrierje alatt négy olimpiai aranyat nyert és 23 Grand Slamet, nemrég elmondta, hogy milyen befektetéseket csinált cége.

Az elmúlt 5 év alatt több, titokban mint 30 cégbe fektetett a Serena Ventures, köztük a vezető kriptotőzsdébe, a Coinbasebe is.
10,9 millió követővel rendelkező Instagram oldalán osztott meg információkat:

„2014-ben (igen tudom, hogy kell titkot tartani) indítottam a Serena Venturest azzal a céllal, hogy számos iparág úttörőit támogassam. A Serena Ventures olyan cégekbe fektet, melyek vezetősége sokoldalú, támogatják az egyéniségeket, a kreativitást és a lehetőségeket.”
Serena jelenleg a top 5 női teniszező közt szerepel a Women’s Tennis Assiciation ranglistáján, portfólióját 2014 óta építi.
A Serena Ventues weboldala szerint a cég missziója, hogy számos iparág úttörőit támogassa.Leginkább startupokkal foglalkozik, melyekben hatalmas lehetőséges és társulások rejlenek.
A cég weboldala szerint 12 milliárd dollár a portfólió összértéke, nagyjából 60% a befektetett cégek diverzitása.
A Coinbase mellet olyan cégekbe is fektettek, mint a Masterclass, a The Wing, Mayvenn, Goblle, Billie, Tonal, a Lolda és még számos egyéb cégbe.
A cég munkatársai között találjuk Alison Rapaportot, a JPMorgan korábbi eszközkezelőjét, aki jelenleg a Serene Ventures alelnöke.
Serena Williams támogatása nagyon pozitív lehet a kriptoközösségnek. A teniszsztár befektetése nem csak a kriptopénzek terjedését segíti elő, azt is bebizonyítja, hogy hagyományos befektetők is nyugodtan fektethetnek a kriptoiparba.

A sportolók támogatják a kriptopénzeket

Serena Williams nem az egyetlen közismert sportoló, aki digitális valutákba fektetett. 2017 augusztusában a világhírű boxoló,
Floyd Mayweather Jr. lett a predikciós algoritmusokkal foglalkozó Stox markets „arca”, elkezdte reklámozni a Hubii Networkön zajló ICO-jukat.
Mayweather azt mondta anno az Instagram oldalán, hogy „nagyon sok pénzt fog keresni az ICO-val.” 2017 szeptemberében arra kérte több millió Facebook követőjét, hogy fektessenek a Centra ICO-ba.

Tavaly fontolni kezdte a portugál Sporting Clube de Portugal (SCP) futball klub, hogy ICO-t indítson, hogy ezzel szerezze meg a szükséges finanszírozást, de végül nem lett belőle semmi.
Tavaly elindult a 433 Tokens platform, mellyel a sportrajongók meccsekre szavazhatnak és kommunikálhatnak futball legendákkal.
A projektet olyan hírességek támogatták, mint Paul Scholes és Andriy Shevchenko, személyesen is szerepelnek a platformon.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!