Óriási megtérülést hoz a Binance Launchpad

-

Nagyjából 380%-os megtérülést hoztak a Binance Launchpaden indult Initial Exchange Offeringek (Tőzsdén lezajló tokenkibocsájtás – IEO).

Olvastad már? 14 millió dolláros kriptocsalás Indiában

Elemzők szerint ez tovább emelkedhet és egyre több tőzsde indít majd IEO-t.
Bizonyára mindenki emlékszik rá, hogy a Binance Launchpaden zajlott le a BitTorrent IEO-ja. Percek alatt elkelt az összes token, összesen 7,2 millió dollár értékben.
Az IEO során 0.00012 dolláros áron indult a BitTorrent Token (BTT), indulásakor rögtön 330%-ot emelkedett az árfolyama.

A cikk írásakor 0.000768 dolláron áll a token árfolyama, eddigi legmagasabb értéke 0.001250 dollár volt.
Eddig 640%-os megtérülést hozott, ha az eddigi legmagasabb árfolyamán sikerült eladnunk, akkor 1041%-nyit ment.

Rekordot döntött a Fetch.AI

A Fetch.AI (FET) 0.0867 dolláros áron futott az tokeneladás alatt. Jelenleg 0.199 dolláron áll, eddigi legnagyobb árfolyama 0.430 dollár volt. A jelenlegi megtérülés 230%-os, a csúcson 496%-os volt.
A Fetch.AI mindenképpen az év egyik legjobban bárt ICO-jának mondható. Ez colt a második ICO ami a Binance Launchpaden indult, mintegy 22 másodperc alatt gyűlt össze a szükséges finanszírozás.
Jelenleg csak BNB birtokosok tudják használni a Launchadet, ugyanis csak BNB-vel lehet vásárolni rajta. Az egyetlen kivétel a BitTorrent eladása volt, ahol TRX-el is vásárolhattunk.
Chanpeng Zhao (CZ) a következők írta a Twitteren:

A Celer Network (CELR) tokeneladás iránt volt a legmagasabb a vásárlói kereslet

Szintén a Binance adott otthont a Celer Network tokeneladásának, mely rekordokat döntött, ugyanis 39.000 felhasználó próbált bevásárolni.
Sajnos csak a 10%-k járt sikerrel, de mindenképpen örülhetnek neki.
A CELR tokeneladása sok csalót is inspirált, akik hamis tokeneladási oldalakat hoztak létre, ezért a CELR csapata figyelmeztetéseket adott ki ezekkel kapcsolatban.
A Binancen kívül sehol sem kerül sor tokeneladása, a csapat a következőre emlékeztetett mindenkit:

A token jelenleg 0.025 dolláros árfolyamon fut, a 0.0067-es nyítóárfolyamához képest, mely csaknem 400%-os megtérülés.
Jelenleg 0.0015 BNB-t ér egy CELR, a tokeneladás alatt ez 0.00043 volt, tehát a dollárértékhez hasonlóan alakult.
A tokeneladást következően CZ azt nyilatkozta, hogy „a vásárlói kereslet eddig a CELR iránt volt a legmagasabb.”

A Binance Launchpad értékelése

Ha a legmagasabb árfolyamot nézzük, akkor a fent említett tokenek átlagos megtérülése 711%, ehhez a Fetch.ai 496%-kal, a Celer Network 597%-kal, a BitTorrent 1041%-kal járult hozzá.
Jelenlegi árfolyamot ez átlagosan 379%, a Fetch.ai 230%-os, a Celer Network 266%-os, a BitTorrent 640%-os megtérülést hozott.

További kriptotőzsdék csatlakoznak

A Binance a legismertebb tőzsde, mely az IEO modellt alkalmazza, de nem az egyetlen.
Számos egyéb tőzsde rendelkezik a Launchpadhez hasonló rendszerrel, nevezetesen a Huobi (Huobi Prime), az OKEx (OK Jumpstart), a Bittrex, a Bitmax (Bitnax Launchpad), és a KuCoin (Spotlight).
A tokeneladások és a tőzsdék ötvözése jelentős mértékben megemelte a tőzsdék forgalmát, a tőzsde és a tőzsde saját tokenje iránt is.

A projektek hatalmas expozíciót élvezhetnek, ugyanis a tőzsde elvégez minden szükséges reklámozást és felel a folyósíthatóságért is.
A befektetők is számos előnyhöz jutnak, ugyanis könnyedén hozzáférnek a tokeneladáshoz és nem kell amiatt aggódniuk, hogy becsapnák-e őket, mivel a tőzsde minden szükséges átvilágítást elvégez.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:
BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!