Az ethereum társalapítója szerint 10-20 éven belül a blokklánc teszi ki a gazdaság nagy részét

-

Joseph Lubin, az Ethereum társalapítója arra számít, hogy a globális gazdaságok a jelenlegi tízszeresére nőnek 10-20 éven belül és a blokkláncon fogja kitenni ennek nagy részét. Lubin a SXSW konferencián nyilatkozott március 14-én.

Lubin azt is elmondta, hogy csakúgy, mint ahogy ma sem használja sok „átlagember” a blokkláncot, úgy 1983-ban sem küldött túl sok emailt az „átlagember”.
Ismét elmondta az Ethereum 2.0 ígéreteit , hogy kijavítja az ethereum és a bitcoin jelenlegi verzióinak hibáit.

„A bitcoinhoz és az ethereumhoz jelenleg külön hardvert kell használnod, ami sok energiát pazarol el számításokra azért, hogy mindenki szinkronban maradjon.
A 18 hónap múlva érkező Ethereum 2.0 blokklánca sokkal erősebb lesz és nagyságrenddel több felhasználót tud fogadni, ezek mellett sokkal kevesebb villamosenergiát igényel a futtatása.

Lubin korábban elmondta, hogy a blokklánc és a decentralizáció technológiája az újságírók és a tartalomteremtők előnyére válhat.

A mostani kijelentések passzolnak a tavaly novemberben tett nyilatkozattal, amikor egy New York Times interjúban elmondta, hogy a blokklánc segítségével a társadalom átalakul egy „ hiány alapú társadalomból egy bőség alapú gondolkodásra.”
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd! 

 

Legfrissebb bejegyzéseink

A tőzsdefelügyelet értékpapírnak minősítheti az Ethereumot

A MicroStrategy vezetője nemrégiben arról spekulált, hogy az SEC értékpapírként fogja kezelni az Ethereumot, a BNB-t, a Solanát, az XRP-t és a Cardanót. Michael Saylor...

Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 05.04.

Prémium Shiba Inu (SHIB) A Shiba Inu (SHIB) árfolyammozgásának értékelése a 3 napos grafikonon egy ereszkedő háromszög kialakulását mutatta. Egy ereszkedő háromszög akkor alakul ki, amikor egy eszköz...

Bitcoin alapú személyazonosítást vezetne be a MicroStrategy, de az iparág egyelőre megosztott

A MicroStrategy új Bitcoin alapú stratégiát javasolt az online spam elleni küzdelemhez. A vállalat éves konferenciáján szerdán a cég vezérigazgatója, Michael Saylor bemutatta a "MicroStrategy...

A kriptobálnák milliárdokat vásárolnak Shiba Inu, PEPE és az Ethereum tokenek közül

A kriptobálnák nemrég milliárdokat vásároltak a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) tokenekből, ami a megfelelő kriptotokenek bikás fejlődését jelzi. Ezeknek a bálnáknak köztudottan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!