Hivatalos: A Samsung bemutatta a Galaxy S10 kriptopartnereit valamint a bitcoin és ethereum támogatást.

-

A Samsung új Galaxy S10-es okostelefonja támogatni fogja az ethereumot (ETH), a bitcoint (BTC) és két egyéb kriptopénzt. A Samsung hivatalosan is bemutatta a telefon új funkcióit a Barcelonában tartott Mobile World Kongresszuson.

Olvastad már? Már 50 coin és token a CoinCashnél – most 0,99% a váltási díj!

Az előadáson a Samsung bemutatta a különböző kripto és blokkláncprojekteket, melyek elérhetőek lesznek a telefonon. A telefon támogatni fogja a bitcoint, az ethereumot, a cosmee tokent (COSM) és az enjin tokent (ENJ).

A Cosmee egy blokklánc alapú decentralizált szépségiparral foglalkozó alkalmazás, amin cosmee tokent kaphatnak és költhetnek el a felhasználók. Az Enjin egy kriptotárca, ami telepítve jön a Galaxy S10-esen.
A Cosmee az első decentralizált alkalmas, amit támogatni fog a Samsung okostelefonja, Az Enjin tárcával képesek leszünk ERC-20 tokeneket és ERC-1155 kripto játékeszközöket küldeni és fogadni.
Számos ellentmondó hír született az S10-es kriptotámogatásáról. 2018 decemberében a Samsung tagadta, hogy bármilyen integrált kriptotárca lenne a telefonon és minden ilyen hír „pletyka és találgatás”.

Januárban kiszivárgott számos kép, amin látható volt, hogy az S10 támogatni fog egy ethereum tárcát.
A mai nap bejelentette a blokkláncközpontú Exodus telefongyártó, melyet a HTC fejlesztett, hogy társulni fog az Opera böngészővel és számos decentralizált alkalmazást fognak támogatni.
A támogatott alkalmazások közt van az Ethermon és a Decentraland, ezen kívül a tajvani Numbers alkalmazást is támogatni fogják.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!