A legjobb mém érmék, amelyek márciusban folytatják a növekedést

-

Az Ethereum az elemzők szerint ebben a piaci ciklusban elérheti a 10 000 dolláros mérföldkőnek számító értéket.

Ez a fő esemény jelentősen befolyásolja a kriptopiacok ingadozásait.

A változások közepette egyes mém érmék várhatóan márciusban is fenntartják növekedésüket, ami a kriptopénz trendek egyetemes dinamizmusát és kiszámíthatatlanságát hangsúlyozza.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: A kripto következő nagy dobása várható

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állított elővásárlásával, amely néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

A projekt nagy port kavar, és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

A BlastUP készen áll arra, hogy dübörgő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval ruházza fel a gyors és minőségi startup-indítások érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha ezeket a tokeneket most 0,05 dollárért vásárolod meg, akkor 0,05 dolláros bőséges kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Dogecoin árelőrejelzés potenciális nyereséget mutat, a kockázatok megmaradnak

A Dogecoin aktuális árfolyama 0,18 dolláron áll, éppen a legközelebbi ellenállási szint felett, 0,14 dolláron, rövid távon valószínűnek tűnik a második, 0,17 dolláros ellenállási szint átlépése.

A MACD és a 10 napos és 100 napos SMA-k alapján ajánlott cselekvés a vétel. Ez a korai vásárlók számára potenciális nyereséget jelenthet, ha a trend kitart.

Ugyanakkor van okunk az óvatosságra is. Mivel a közeli támaszszint 0,08 dollárnál, a második támaszszint pedig még alacsonyabb, 0,05 dollárnál található, a Dogecoin jelentős eséseknek is ki lehet téve.

Az RSI és a Stochastic cselekvés tanácsa semleges, ami azt jelenti, hogy az árfolyam esetleges esésének vagy emelkedésének kockázata egyaránt fennáll.

Mindez bizonytalanságot teremt a mém érme hosszú távú teljesítménye iránt érdeklődő befektetők számára.

A Dogwifhat túllépi az ellenállási szinteket, potenciális emelkedést jelez

A Dogwifhat aktuális 2,07 dolláros árfolyama meghaladja a legközelebbi és a második ellenállási szintet is, amelyek 1,1 és 1,37 dollárnál vannak. Ez rövid távon erős bikás tendenciát jelez.

Bár az RSI eladásra utal, a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag a vásárlás felé hajlik, ami azt jelzi, hogy potenciális felfelé irányuló lehetőségek lehetnek.

Másrészről, a legközelebbi támaszszint fenyegető jelenléte 0,37 dollárnál óvatosságra int. Ez arra utal, hogy visszalépés következhet be.

Mindeközben a Stochastic RSI Fast semlegesen viselkedik, nehéz megjósolni a hosszú távú trendeket. Mindent összevetve, bölcs megközelítés lenne szemmel tartani mind a lehetőségeket, mind a kockázatokat, mivel az árfolyam továbbra is ingadozik.

A Shiba Inu rövid távú nyereség lehetőségei hosszú távú kihívások közepette

A Shiba Inu pillanatnyilag bővelkedik a potenciálban, és a 0,000034 dolláros árfolyamot mutatja, amely könnyedén meghaladja mind a második ellenállási szintet 0,000018 dollárnál, mind a legközelebbi szintet 0,000015 dollárnál.

A közösségen belüli izgalmas frissítések a digitális eszközt a jelenlegi helyzetén túlra tolhatják. Add ezt hozzá a 10 és 100 napos Simple Moving Averages által javasolt „Buy” akciókhoz, a közeljövőben láthatjuk a SHIB árfolyamainak szárnyalását, ami rövid távú nyereséget ígér.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mögöttes kockázatok miatt azonban óvatos megközelítést érdemel. A jelenlegi optimista árfolyam ellenére a legközelebbi támaszszint jóval lejjebb, 0,00000931 dollárnál, a második pedig 0,00000605 dollárnál található.

Ez arra utal, hogy egy jelentős csökkenés lehetséges. Emellett az RSI által javasolt „Eladás” és a Stochastic RSI „Semleges” ajánlása potenciális hosszú távú kihívásokra utalhat, amelyek akadályozhatják a token teljesítményét, mérsékelve az általános pályát.

A Bonk pozitív fordulata a piaci mutatók és a potenciális kockázatok közepette

A Bonk legutóbbi, az Év mémcoinja elismerése hosszú távon pozitív fordulópontként értékelhető. A jelenlegi árfolyama kényelmesen 0,0000311 dollár körül mozog, kihasználva az élénk piaci hangulatot.

A MACD és mind a 10, mind a 100 napos mozgóátlagok vételi akciót sugallnak, ami arra utal, hogy a Bonk áttörheti a legközelebbi ellenállási szintet, a 0,0000286 dollárt, és potenciálisan idővel elérheti a toronymagas második ellenállási szintet, a 0,0000351 dollárt.

A díjakat félretéve azonban óvatosságra intjük a leendő befektetőket. Felhívva a figyelmet az RSI és a sztochasztikus RSI semleges álláspontjára, az árfolyam-ingadozás lehetősége nem hagyható figyelmen kívül.

Noha a jelenlegi árfolyam stabilnak tűnik, a legközelebbi és a második támaszszint 0,0000126 dollárnál, illetve 0,000003 dollárnál erősen emlékeztet a lehetséges áresésre.

Ez rövid távon azt jelentheti, hogy a Bonk némi turbulenciát élhet át, mielőtt véglegesebb trendbe állna be.

Következtetés

Míg az Ethereum továbbra is kulcsfontosságú szereplő marad, más ígéretes mém érmék elsősorban katalizátorként működnek a kriptopiac ingadozásainak létrehozásában.

A Dogecoin, a Dogwifhat, a Shiba Inu és a Bonk mind potenciált és kockázatot mutatnak, de a BlastUP az, amely koncepciójával és hatalmas potenciáljával ellopja a reflektorfényt.

A virágzó Blast ökoszisztémában kiemelkedő projektként máris megnyerte a hosszú távú nyereségre törekvő korai befektetőket.

Mindent egybevetve, a kriptoterület továbbra is izgalmas lehetőséget kínál a befektetők számára, és a BlastUP potenciálisan a legnagyobb jutalmakat ígéri.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!