A BlastUP robbanásszerű előértékesítése rekordokat dönt – 1 millió dollár gyűlt össze néhány hét alatt

-


Vendégbejegyzés


Az altcoin szezon kezdetén néhány projekt kiemelkedik, mint potenciális befutó. A befektetők folyamatosan keresik a rejtett kripto gyöngyszemeket, amelyek a jövőben hatalmas profit forrása lehetnek.

Most éppen egy bizonyos kriptoprojekt körül lüktet az izgalom, amely a következő nagy dobás lehet – a BlastUP.

A gyors felemelkedése hullámokat vetett a kriptoközösségben, és a számok még meggyőzőbb történetet mesélnek.

A BlastUP előértékesítése átlépte az 1 millió dolláros küszöböt

A BlastUP az első launchpad platform a Blast-on, az egyetlen L2 blokkláncon, amely 4%-os natív hozamot kínál az ETH és 5%-os hozamot a stablecoinok esetében.

Ennek az egyediségnek köszönhetően a Blast mindössze egy hónap alatt 1 milliárd dollár TLV-t tudott lecsapolni.

A BlastUP úgy tűnik, hogy követi a Blast lépéseit, mivel a folyamatban lévő előértékesítése során máris átlépte az 1 millió dolláros küszöböt, ami nagy feltűnést keltett a piacon.

BlastUP

A BlastUP lényegét a mottója foglalja össze: „gyorsabban növekedj és többet keress”. Az egyszerűsége és az átláthatóság azok a jellemzők, amelyek ezt a platformot a zökkenőmentes piacra lépést kereső blokklánc-startupok számára a legmegfelelőbb megoldássá tehetik.

A befektetők egyre növekvő száma szeretne korán csatlakozni, előre látva ennek a launchpad platformnak a sikerét, amely felhasználók millióinak hűségét hivatott megragadni.

A BlastUP token (BLP) ára az előértékesítés során sokkal alacsonyabb, mint a tőzsdei bevezetéskor lesz, így a mostani vásárlás okos befektetési döntés.

Fektess bölcsen! Vásárolj BlastUP tokent most a legjobb áron!

A BlastUP népszerűsége új magasságokba emelkedik

A BlastUP nagyon nagyra értékeli kiterjedt közösségének bizalmát, rendszeresen megosztva exkluzív frissítéseket az X-en.

A közelmúltbeli fejlemények során a Blastdapps szerint a BlastUP biztosította a Blast egyik legjobb startupjának helyét a Blaston, ami kiemeli előnyös helyzetét a versenytársak között.

BlastUP

BlastUP

A BlastUP bemutatkozása hatalmas hullámokat vert a kriptoközösségben, és felkeltette Benj, az X jól ismert influencerének figyelmét.

Benj egy figyelemre méltó bejegyzésben világított rá a BlastUP-ra, hangsúlyozva, hogy az egy olyan launchpad, amely értelmes hasznossággal rendelkezik, és megkülönbözteti a puszta mém érméktől.

A BlastUP egy vibráló koncepció által táplálva, úgy tűnik, hogy Benj előrejelzése szerint jelentős nyereségre van kilátásban.

Ahogy a BlastUP elrabolja a reflektorfényt, az igazi izgalom abban bontakozik ki, hogy növekvő hírnevét hogyan alakítja át ügyesen mágneses erővé, friss projekteket és befektetőket vonzva.

Csatlakozz a BlastUP-hoz MOST, hogy élvezhesd az exkluzív korai kedvezményeket.

A BlastUP a közösséget helyezi előtérbe, biztosítva az előnyöket mindenki számára

A Blast első számú launchpadként a BlastUP magasra teszi a lécet, hogy a felhasználóknak csúcsminőségű élményt biztosítson.

A BlastUP csapata a közös fejlődésre törekszik minden résztvevő számára!

A Community Incentives Programon keresztül az aktív felhasználók jutalmat kapnak a közösség növekedésének segítéséért.

Ez egy win-win rendszer, ahol mindenki kereshet, függetlenül a hátterétől vagy a szakértelmétől!

A blokklánc startupok sikerére összpontosítva

A BlastUP a projektek sikerére törekedve bevezette a Launchpad Accelerator-t, amelynek célja, hogy segítse a projekteket a dokumentáció és a tokenomika finomításában a zökkenőmentes tőkebevonás érdekében.

A biztonság kiemelt helyet foglal el a BlastUP stratégiájában, amit a szigorú projekt-átvilágítás is példáz.

Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek lépjenek be, megvédve ezzel az egész ökoszisztéma integritását.

A biztonság iránti erős elkötelezettség a BlastUP-ot megbízható platformként határozza meg, amely jó helyzetben van a jövőbeni fenntartható növekedéshez.

A BlastUP-on sikerrel indított projektek hatása visszahat az egész ökoszisztémára, és alakítja a natív token teljesítményét.

Számtalan előny a BlastUP token (BLP) tulajdonosok számára

A BlastUP token számos előnyt biztosít birtokosai számára, exkluzív hozzáférést biztosítva számukra különböző előnyökhöz, mint például:

  • Többszintű IDO bevezetések
  • Vonzó staking rewards
  • A projektindításokból származó bevételek egy részéből működtetett visszavásárlási mechanizmus.

A BlastUP célja továbbá, hogy erősítse a közösségét azáltal, hogy Airdropon keresztül ingyenes tokeneket oszt szét a korai Blast felhasználók, a BLP előértékesítő vásárlói és a Közösségi ösztönző programhoz hozzájárulók között.

Előre tekintve a BlastUP készen áll arra, hogy az AI és a Web3 eszközök képességeinek kihasználásával átalakítsa a startupok indítását a Blast hálózaton.

A 2026-ig tartó utat felvázoló stratégiai terv olyan lenyűgöző elemeket mutat be, mint az AI-alapú IDO-szűrő, az AI-vezérelt startup-csapatoknak szánt eszközök és a közösségi piactér.

Mindez alátámasztja az ökoszisztéma általános képességeinek fejlesztése iránti szilárd elkötelezettséget.

Záró gondolatok

A BlastUP megjelenése nagy dolog a DApp-fejlesztés számára a Blast ökoszisztémában.

Az erős közösség építésére és a natív tokenjük értékének biztosítására összpontosítanak, stratégiai megközelítést alkalmazva a hosszú távú növekedés érdekében.

A várakozásokat felülmúlva, néhány hét alatt már több mint 1 000 000 dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP token előértékesítése gyorsan halad, ezért a korai befektetőknek érdemes gyorsan cselekedniük.

A figyelem, amit a BlastUP kap, a potenciális hatásáról árulkodik, ami rejtett kripto gyöngyszemnek számít ebben az izgalmas altcoin szezonban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.20.

Prémium Bitcoin (BTC) Úgy tűnik, hogy rövid távon a Bitcoin (BTC) árfolyama egy sávban ragadt, de hosszú távon a token egy előre beprogramozott emelkedést követ. A jól ismert...

Venezuelában betiltják a kriptobányászatot

A venezuelai kormány csatlakozott azon országok sorához, amelyek nem nézik jó szemmel a kriptobányászatot annak hatalmas energiaigénye miatt. Egy helyi híroldal szerint Venezuela Villamosenergia Minisztériuma...

Chainlink (LINK) technikai elemzés 05.20.

Prémium Chainlink (LINK) A token rendkívüli erőt mutat, mivel úgy tűnik, hogy a bikák kapituláltak a múlt héten bekövetkezett bikás visszapattanást követő rallyt követően. A volumen konzisztens volt,...

Hogyan alakul az Ethereum jövője?

Az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin számos fejlesztést javasolt a hálózat javítása érdekében, és a javasolt változtatások célja olyan problémák kezelése, mint a blokkjutalom kérdése, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!