A legjobb 5 kriptopénz 1 dollár alatt, ami készen áll a 100-szoros növekedésre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz piac jelenleg lassú időszakot él át, az árak mégis stabilan tartják magukat, a Bitcoin erősen áll 65 ezer dollár felett.

Ez egy arany lehetőséget jelenthet az alulértékelt kriptopénzek nyüzsgő világának felfedezésére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bizonyos olcsó lehetőségek, amelyek mindegyike 1 dollár alatt kereskedik, ígéretes potenciált mutatnak a figyelemre méltó növekedéshez.

Talán épp itt az ideje, hogy belemerüljünk ezekbe a tokenekbe, amelyek az egekbe szökő ugrással lephetik meg a befektetőket, ami különösen aktuálissá teszi a jelenlegi piaci helyzetet.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma első Launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

kriptopénz

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában áll, és a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli.

A BlastUP a projektek aprólékos szűrésével biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek jussanak el ökoszisztémájába.

A platform emellett passzív bevételi lehetőségeket kínál a téteken és a gazdálkodáson keresztül, ezzel is hangsúlyozva elkötelezettségét az igazságos és kifizetődő környezet előmozdítása iránt.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, és minden egyes új fázissal az értékük növekedni fog.

A jelenlegi ár 0,05 dolláron van rögzítve, míg a DEX listázáskor az ár 0,1 dollár lesz.

Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel vásárolja meg.

>> Kapd el a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP a közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO bevezetésekhez, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Ragadd meg a lehetőséget, hogy gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-pal! <<

A BONK értéke 56%-kal emelkedik a mém érme trend közepette

A BONK értékének ugrásszerű növekedése mindenképpen jelentős esemény, hiszen figyelemre méltó, 56%-os növekedést tapasztalt.

A növekedés tükrözi a mémérmék jelenlegi trendjét, amely egyre nagyobb teret nyer.

Az ilyen érmék népszerűségének növekedésével a kereslet általában nő, ami a BONK értékének potenciális növekedéséhez vezet.

Emellett az ilyen mémérmék mögött álló közösség arról ismert, hogy szenvedélyes és lojális, ami jelentős támogatást eredményezhet a token számára. A BONK ezért rövid távon folyamatos emelkedésnek lehet tanúja, ha ez a tendencia fennmarad.

A BONK közvetlen vonzereje ellenére a BONK hullámzása ellenére figyelembe kell venni a kriptopiac volatilitását.

A mémérmék híresek a drasztikus kilengésekről, potenciálisan ugyanúgy lefelé, mint felfelé.

A közelmúltbeli mémérme-hype visszaesése azzal a kockázattal járhat, hogy lehűlhet az érdeklődés, ami végül a token értékének csökkenéséhez vezethet.

Így a BONK árfolyamának mind a jelentős növekedés, mind az éles csökkenés lehetőségét hosszú távon figyelembe kell venni.

A celebek befolyása és annak hatása a Dogecoin árfolyamára

Az eredetileg viccből létrehozott kriptopénzre, a Dogecoinra gyakorolt hírességek befolyása változatos kimenetelű lehet.

Az olyan hírességek, mint Elon Musk, óriási befolyással bírnak, és az ő jóváhagyásuk potenciálisan az egekbe repítheti a Dogecoin árfolyamát.

A Dogecoin jelenleg stabilan tartja magát, bizonyítva, hogy nem egy múló hóbortról van szó, hanem inkább egy digitális eszközről, amely robusztus követői bázissal rendelkezik.

A hírnév által vezérelt visszacsatolási hurok jelentős rövid távú árfolyam-emelkedés felé lökheti a Dogecoin-t, ami vonzó kilátás a merész kereskedők számára.

Fontos azonban nem elfelejteni, hogy ami felfelé megy, az le is eshet. A celebek által támogatott hype nem mindig jelent szilárd támpontot a kriptovaluták gazdasági környezetében.

Ugyanazon hatás, amely felfelé lövi az árfolyamot, némileg szórványosan vissza is húzhatja azt lefelé. Ez az eredendő volatilitás a Dogecoin-t kockázatos hosszú távú befektetéssé teheti.

Az XRP jövőjét a SEC-vel való jogi összecsapás diktálhatja: A lehetséges kimeneteleket vizsgálva

Egy jogi per megfojthatja vagy serkentheti az XRP pályáját, kihívást jelentő környezetet teremtve.

A SEC és a Ripple közötti összecsapás rávilágít a kriptovaluták és a szabályozó szervek közötti kényes kapcsolatra.

A Ripple számára kedvező kimenetel új magasságokba katapultálhatná az árfolyamát, potenciálisan elérve az 1,75 dolláros szintet.

Ugyanakkor egy elhúzódó jogi konfrontáció kétségek árnyékát vethetné az XRP potenciáljára, ami fékezné a bikás növekedést.

Az XRP kilátásai hosszú távon attól függnek, hogy a Ripple képes lesz-e átvészelni ezt a jogi kényszerhelyzetet.

Amennyiben a Ripple sikeresen fellebbez, az a megújult bizalom korszakát vezetheti be, és az elkövetkező években a 2 dolláros árfolyam tartomány felé ugorhat.

Egy kedvezőtlen eredmény viszont az XRP-t megingathatja, és a befektetők bizalmának csökkenésével akár 0,80 dollár körüli szintre is visszaeshet.

Az a lehetőség, hogy az ETF-ek az XRP-t beépítsék, a jogi csatározásoktól függetlenül újabb növekedési lehetőséget teremt.

Következtetés

Miközben a kriptovilág bővelkedik a radar alatti tokenekben, mint a BONK, a Dogecoin és az XRP, a maguk magával ragadó lehetőségeivel és a hozzájuk kapcsolódó kockázatokkal együtt, a BlastUP egyértelműen kiemelkedik mind közül.

Egyedi iparági pozícionálása, a Blast ökoszisztémára való couching és az ígéretes átalakító DApp indítási megoldások, potenciális zsonglőrként jelöli meg.

Ahogy a BlastUP az innovációt és a startupok kényelmét szövi össze, lehet, hogy ez lesz az a versenyző, akit nem akarsz kihagyni a kriptoportfóliódból.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!