A Shiba Inu (SHIB), a Dogecoin (DOGE) és a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése: Új játékos a kriptoszektorban

-


Vendégbejegyzés


A mém érmék az elmúlt években a szerencsés tulajdonosokat komolyan gazdaggá tették. Megvizsgáljuk, hogy a vezető mém érmék, a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) mire képesek mostanában.

Emellett megvizsgálunk egy izgalmas új jövevényt, a Meme Moguls (MGLS) nevű érmét is, amely végül lehagyhatja elődjeit, ha az előértékesítési hype tényleges sikerre változik.

A Shiba Inu (SHIB) bővíti ökoszisztémáját

A Shiba Inu, mint az önjelölt „Dogecoin gyilkos”, 2021-ben robbant be a kriptopénzek világába.

A SHIB a tavalyi 0,00001374 dolláros csúcsot követően több mint 30%-kal visszaesett a jelenlegi 0,000009791 dolláros árfolyamra.

Shiba Inu

A még mindig masszív, majdnem 5,8 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel azonban a népszerűség és a folyamatos felhasználási lehetőségek miatt továbbra is jelentős potenciális felfelé ívelő potenciál áll fenn.

A Shiba Inu csapata folytatja az új használati lehetőségek fejlesztését, mint például a Shibarium Layer-2 hálózat építését a további növekedési hullám beindításához.

A Shibarium mintegy 130 millió tranzakciót dolgozott fel több mint 1,5 millió pénztárcán keresztül. Az elfogadás további bővülésével a SHIB a közelmúltbeli mélypontjairól drámai rallyt produkálhat.

A különféle égetési mechanizmusok idővel a SHIB-et is deflálttá teszik.

A Shibburn szerint csak az elmúlt napon több mint 21 millió tokent égettek el igazolhatóan, ami csökkenti a forgalomba kerülést.

A növekvő hasznosság és a csökkenő token-kínálat között a Shiba Inu több katalizátorral rendelkezik ahhoz, hogy potenciálisan visszatérjen a történelmi csúcsokra.

A Dogecoin (DOGE) innováció megmentheti a mém érmét?

A Dogecoin 2013-as év eredeti mém érméjeként megőrizte ikonikus státuszát.

Az értékelése még mindig 12,5 milliárd dollár körül mozog, ami bebetonozza a DOGE-t a top 10 kriptoeszköz közé, ha a Tether-t nem számítjuk bele.

Azonban a fejlesztők csak lassan tették lehetővé a fizetéseket, a DeFi-t és a valós felhasználást a Dogecoin segítségével. Tulajdonképpen a GitHub-on már 2 éve nem történt fejlesztés a Doge-on.

A Dogecoin nemrégiben lendületet kapott, amikor Elon Musk megújította az érdeklődést az eredeti mém érme iránt.

Egy régi posztját kedvelte Musk, amelyben a tandíjfizetést javasolta DOGE-ban, ami újabb spekulációkat váltott ki az újonnan felvásárolt X közösségi platformjával való integrációról.

Ahogy az X idén a peer-to-peer kifizetéseket szem előtt tartja, hogy fellendítse a kereskedelmi funkciókat, a pletykák szerint a Dogecoin is bekerülhet, miután Musk az oldal logóját az ikonikus Doge mémre frissítette.

Azonban később eltávolította a logót, miután átnevezte az X-et, így a Dogecoin jövőbeli részvétele nem világos.

Így a hamarosan életbe lépő nagyobb felhasználási esetek nélkül a Dogecoin azt kockáztatja, hogy jelentéktelenné válik.

Hacsak Musk nem integrálja hivatalosan a DOGE-t a vállalati fizetési rendszerekbe, az érme továbbra is 0,10 dollár alatt vergődhet.

Meme Moguls (MGLS) előértékesítése folyamatosan vonzza az új befektetőket

Ellentétben más mém érmékkel, a Meme Moguls zseniálisan ötvözi az internetes mémkultúrát a fantasy kereskedelmi játékokkal a jövedelemszerzés, a tanulás és a szórakoztató közösségi szerepvállalás érdekében.

Tulajdonképpen a neve ellenére az MGLS a token egy olyan play-to-earn játék hátterében, amely a mémeket élteti, de önmagában több, mint egy mém.

Meme MogulsDe először is – miről szól a játék?

A fantasy kereskedelmi játékokkal milliókat keresni mémekkel és kriptovalutákkal – hogy utána segítsünk nekik ugyanezt megtenni, de a való életben!

A játékosok szimulált tőkét kapnak, hogy kriptoeszközökből és részvényekből álló változatos portfóliókat építsenek.

Versenyeznek a ranglistán, feloldanak gyűjtőeszközöket (amelyeket a játékban előnyhöz használhatnak, vagy nyereséggel eladhatnak), valamint mester mémkereskedőként szaktudásra tesznek szert.

A legjobbak elnyerik a híres „Mogul” címet, és még a győztes módszereiket is eladhatják a feltörekvő kereskedőknek.

Az MGLS token elősegíti a játékmechanizmusokat és az ökoszisztéma olyan igényeit, mint a staking, a governance, a jutalmazás, a piaci kereskedés és a karakterfrissítés.

A mémek világszerte több milliárd dolláros iparágat képviselnek, a Meme Moguls játékmenete hosszú távú hasznosságot hoz, ellentétben az olyan mémérmékkel, mint a Dogecoin.

A jelenleg 0,0036 dollár körüli előértékesítési áron lévő MGLS az elemzők előrejelzései szerint könnyen 80x-100x-os növekedést érhet el, ahogy az innovatív játék iránti kereslet növekszik.

Az MGLS az elkötelezettséget, az oktatást és a mogul-kultúrát a jövedelmező mémiparba vegyítve hatalmas felfelé ívelő lehetőséget kínál, amely hosszú távon messze felülmúlhatja az alapvető mém érmék teljesítményét.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!