Az olcsóbb Solana alternatívák, amelyek 2024-ben akár még magasabbra is emelkedhetnek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac szorosan figyelemmel kíséri a Solana (SOL), amely a decentralizált alkalmazásokban és a pénzügyekben rejlő lehetőségeiről ismert.

A közelmúltbeli visszaesés ellenére, amely tükrözi a szélesebb piac csökkenését, a Solana 2023-ban lenyűgöző növekedést mutatott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt követően azonban eladással szembesült, ami az értékének és a kereskedési volumennek a csökkenéséhez vezetett.

A Solana (SOL) jövőbeli árdinamikáját a piaci hangulat, a technikai ellenállási szintek és a kereskedői pszichológia befolyásolják, így nehéz megjósolni, hogy milyen irányba fog haladni.

Ez az oka annak, hogy úgy döntöttünk, hogy az olcsóbb alternatívákra összpontosítunk, mivel a Solana (SOL) valószínűleg nem fog egyhamar megugrani.

A Solana (SOL) hasonló nyereség elérésének lehetőségétől eltekintve ezek az alternatívák is érdekes és rendkívül versenyképesek.

Olvasd tovább, hogy megtudd a jelenlegi értékelésüket és a jövőbeli előrejelzéseiket.

ScapesMania: Navigálás a kriptohullámon

Az előértékesítés vége felé száguldó ScapesMania a főbb platformokon való közelgő bevezetésével nyereséggel teli februárra készül.

A tapasztalt csapat által vezetett projekt a visszavásárlással, égetéssel, stakinggel és a tulajdonosok számára nyújtott exkluzív kedvezményekkel túlmutat a megszokotton.

A múlandó mémek világában a ScapesMania tartós hasznossága kiemelkedik, biztonságos és átlátható lehetőséget kínálva.

solana

Az előttünk álló út: Kiszámítható növekedési pálya

Miközben a nagyobb kriptovalutákat az ingadozás sújtja, a ScapesMania potenciálisan kiszámíthatóbb növekedési pályát ígér az előértékesítés során.

A folyamatos projektfejlesztés és a tőzsdei értéknövekedés vonzó potenciális megtérülést sugall a korai alkalmazók számára.

A projekttel kapcsolatos elképzelés kiterjed a befogadásra, megfizethető árú tokenekkel és átlátható tokenomikai struktúrával.

A kedvező belépési pont, a kriptobálnák növekvő érdeklődésével párosulva, felgyorsíthatja a ScapesMania elmozdulását a hiánypótlóból a mainstreambe.

Fedezd fel a projektet most, hogy további bónuszokat, ajánlói jutalmakat és a DAO irányításon keresztül a projekt irányának alakítására vonatkozó esélyt nyiss ki.

>>> Utolsó lehetőség az elővásárlási megtakarításokra – cselekedj most, mielőtt lejár az idő! <<<

Elővásárlási finálé: Exkluzív kedvezmények és jövőbeli elképzelések

A kiemelkedő előértékesítési számokkal, amelyek meghaladják a 4,900,000 dollárt a közösségi/ kiskereskedelmi hozzájárulásokból, a ScapesMania máris jelentős figyelmet kapott.

Amint közeledik a listázási dátum, a projekt készen áll arra, hogy még a legoptimistább résztvevők várakozásait is felülmúlja.

Az elővétel fináléjának közeledtével cselekedj gyorsan, hogy megragadd a pillanatot, és learathasd ennek a korlátozott ideig tartó ajánlatnak a gyümölcseit.

solana

solana

Ha már most is benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor is van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, a TYR178.

A limitált idejű ajánlat csak a cikk megjelenésétől számítva korlátozott ideig érvényes.

Ez az Ön legjobb esélye, hogy 10%-os bónuszt kapjon, miután a pénztárnál beírta a TYR178 kódot egy speciális mezőbe, tehát cselekedjen gyorsan, az óra ketyeg.

Hasflow (HFT): Forradalmasítja a DEX-et a Solana integrációval

A Hasflow (HFT) nemrég indította el 2.0-s verzióját, ami jelentős frissítést jelent a kínálatában.

Az új verzió közvetlen integrációt tartalmaz a Solanával, így a Hasflow (HFT) az első olyan decentralizált tőzsde (DEX), amely megkönnyíti az Ethereum és a Solana közötti láncon átnyúló kereskedést.

Ezzel a fejlesztéssel a Hasflow (HFT) úttörő platformként pozícionálja magát a DEX térben, egyedülálló kereskedési lehetőségeket és bővített funkcionalitást kínálva a felhasználóknak.

A Hasflow 2.0 bevezetése jelentős érdeklődést váltott ki a kriptoközösségben, ami potenciálisan befolyásolhatja a Hasflow (HFT) kereskedési értékét.

A Solana integrációja és a platform kibővített képességei valószínűleg pozitív hatással lesznek a Hasflow (HFT) piaci teljesítményére.

A jövőre nézve a Hasflow (HFT) egyszerre néz szembe lehetőségekkel és kihívásokkal.

Az újszerű cross-chain kereskedési funkció nagyobb felhasználói bázist vonzhat és növelheti a kereskedési volument, ami potenciálisan növelheti a Hasflow (HFT) értékét.

Azonban a platformnak navigálnia kell a versenyképes DEX-térben, valamint robusztus biztonságot és teljesítményt kell biztosítania a felhasználói bizalom és a piaci relevancia fenntartása érdekében.

Aptos (APT): Navigálás a token feloldás utáni dinamikában

Az Aptos (APT) a token-feloldást és az Identity Connect elindítását követően ingadozásokat tapasztalt, amely program célja a kriptotárcák és a decentralizált alkalmazások (DApps) összekapcsolása.

A kihívásokkal – többek között a dél-koreai Upbit tőzsde ideiglenes felfüggesztésével – szembenézett kihívások ellenére az Aptos (APT) képes volt talpra állni és megőrizni pozícióját a piacon.

Változatos árfolyam-előrejelzésekkel találkozott az Aptos (APT), egyes előrejelzések szerint 2024-ben elérheti a 17,86 dollárt, 2025-ben pedig a 21,51 dollárt.

Ezen előrejelzések a coin potenciális növekedésén és a piaci dinamikán alapulnak, bár fontos megjegyezni, hogy az árprognózisok spekulatívak lehetnek és változhatnak.

A potenciális növekedést és kihívásokat egyaránt magában foglaló Aptos (APT) vegyes jövő elé néz.

A platformnak a tárcák és a DAappok összekapcsolására való képessége és a partnerségek, például a Microsofttal, növelhetik az Aptos (APT) iránti keresletet.

Ugyanakkor a piaci volatilitás és a más Layer 1 platformok által támasztott verseny hatással lehet a teljesítményére.

Az Aptos-nak (APT) folytatnia kell az innovációt és az ökoszisztéma kiépítését, hogy versenyképes maradjon.

Blur (BLUR): Vezető az NFT-piacon a tokenek feloldásával

A Blur (BLUR), egy professzionális NFT piactér, nemrégiben közel 50 millió tokent oldott fel, ami hozzájárult az eszközárfolyamának ugrásszerű emelkedéséhez.

A felület a tokenjeinek jelentős részét a Coinbase Prime-ra helyezte át, és az NFT kereskedési volumenének jelentős szereplője volt, megelőzve az olyan inkumbens piactereket, mint az OpenSea.

A közelmúltban történt token-feloldás és a platform erős teljesítménye az NFT-piacon pozitívan hatott a Blur (BLUR) árfolyamára.

Az értékpapír különösen a feloldás után emelkedett, ami a platform iránti növekvő érdeklődést és bizalmat jelzi.

A Blur (BLUR) potenciális növekedésre van pozícionálva, különösen az NFT kereskedési térben betöltött dominanciája miatt.

A platformnak a professzionális tartalomkészítőkre való összpontosítása és a jelentős kereskedési volumenek vonzására való képessége kulcsfontosságú erősségei.

Ugyanakkor az NFT-piac eredendő volatilitása és a más piacterek által támasztott verseny olyan kihívásokat jelent, amelyekkel a Blurnek meg kell birkóznia a növekedés fenntartása érdekében.

Immutable X (IMX): Az Ethereum skálázásának úttörője a szerencsejátékok számára

Az Immutable X (IMX) egy kifejezetten játékokhoz tervezett Ethereum skálázó hálózat.

Az Ethereum mainnetjénél gyorsabb és olcsóbb on-chain interakciókat kínál.

A platformot több játék is átvette a technológiáját, és a címek olyan mainstream PC-s játékpiacokra kerültek, mint az Epic Games Store.

Valószínűleg a platform mainstream játékok felé történő terjeszkedése, valamint a zkEVM hálózat és a Passport pénztárca bevezetése pozitívan befolyásolja a piaci teljesítményét.

Az Immutable X (IMX) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel a játékokra való összpontosítására és a blokklánc technológia integrálására ebben a szektorban.

A platform, amely skálázási megoldásaival és felhasználóbarát funkcióival képes vonzóvá tenni a játékfejlesztőket és a játékosokat, jó pozíciót biztosít a növekedéshez.

Ugyanakkor a blokkláncos szerencsejátékok versenyhelyzete és a folyamatos technológiai fejlesztések szükségessége olyan kihívásokat jelent, amelyeket az Immutable X-nek (IMX) meg kell oldania ahhoz, hogy lendületben maradjon.

Következtetés

A kriptopiac 2024-ben jelentős változásnak lehet tanúja a Solana (SOL) költségeire épülő, költséghatékony alternatívák megjelenésével, amelyek új lehetőségeket kínálnak a blokklánc és a digitális eszközök terén.

A ScapesMania, amely még mindig az előértékesítési szakaszban van, a játékkal kapcsolatos koncepciójával és a közösségi média hype-jával egyre nagyobb teret nyer.

Úgy tűnik, hogy az újonc a legerősebb esélyes a Solana (SOL) rekordot döntő hőstetteinek megismétlésére.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Minden pénzüket visszakaphatják az FTX tőzsde károsultjai, de ennek nem mindenki örül

A friss információk alapján az FTX tőzsde a kintlévőségeinek akár a 118%-át is kifizetheti a károsult ügyfeleknek, de a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek...

Bika futás napokon belül?! Hogyan kell felkészülni a masszív altcoin szezonra?

Az izgatottság tapintható, mivel a piac jelentős fellendülése az altcoinok növekedési szezonjára utal. A hozzáértő befektetők felfigyelnek, és mivel a 2024-es bikafutás máris címlapokra került, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!