Anthony Pompliano a CNN-en beszélt a Bitcoinról

-

Anthony „Pomp” Pompliano, népszerű podcaster és kriptovaluta-befektető a CNN-en beszélt a Bitcoinról. Szó esett a jelenlegi medvepiacról, illetve a szerinte várható árfolyamról is.

Olvastad már? Jövőre a BTC értéke 15-20.000 dollárt is elérheti

Megjegyezte, hogy bár az árak továbbra is alacsonyak, a felhasználók folyamatosan BTC tranzakciókat végeznek. Hosszú távon pedig kifejezetten pozitívan áll az árfolyam változásához.

Pompliano lát lehetőséget a Bitcoinban

Anthony „Pomp” Pompliano nem nevezhető zöldfülűnek a kriptovaluták terén, mivel hosszú ideje a kriptoszféra aktív tagja, jól ismeri azt, amikor a piacon medvetendenciák uralkodnak.

Persze arra is emlékszik, hogy milyen volt a 20.000 dollár feletti árfolyam. Éppen az ilyen sokszínű tapasztalatai miatt értékes a véleménye.

Pompliano a hét elején adott interjút a CNN-nek, amelyben a hírügynökség munkatársai a kriptopiac jelenlegi medvetendenciájáról kérdezték.

Pompliano azon az állásponton van, miszerint a medvepiacok valamilyen szinten normálisak, ahogy ő is mondta:

„Sokak szerint az árfolyam a lényeg, de fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin alapvető tulajdonságai az árfolyamtól függetlenül ugyanazok, és nem változnak meg. A medvepiac akár tovább is súlyosbodhat.”

Pompliano úgy hasonlította össze a Bitcoin hálózat értékét a Mastercardéval, hogy szembeállította az egyes hálózatok által naponta végrehajtott tranzakciók értékét, a cégek önálló értékével. Állítása szerint:

„A Bitcoin hálózata az utóbbi időben nagyjából 4,6 milliárd dollár mértékű tranzakciót dolgozott fel, a piaci kapitalizációja pedig 74 milliárd dollár. Ez nagyon hasonlít a Mastercardéhoz, ahol a feldolgozott tranzakciók összege 11 milliárd dollárt tesz ki, piaci kapitalizációja pedig 180 milliárd dollár. Ezek arányának alapján valóban párba állítható a Mastercarddal.”

Pompliano akkor is megállta a helyét, amikor az árfolyamról kérdezték, ugyanis kijelentette, hogy a BTC még a hatalmas zuhanás után is elsőosztályú vagyoneszköz, mindenképpen helyet érdemel az elmúlt 10 év legjobban teljesítő befektetési termékei között. A kriptovaluták által kínált magas volatilitás befektetői szempontból is előnyös.

Csak lakossági befektetők eredménye

Pompliano azt is megjegyezte, hogy az árfolyam hirtelen elmozdulása kifejezetten spontán volt, és ez csak a lakossági befektetőkön múlott.

Az intézményi befektetők nem igazán szóltak bele a technológia természetébe és fejlődésébe. A szakértő mindazonáltal továbbra is hisz abban, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét, és a Bitcoin tovább fejlődik majd.

Lehet, hogy jövőre már az intézményi befektetők is a piacra lépnek, a Bakkt és a Fidelity is jó irányt mutathat a többi hasonló potenciális befektető számára.

Az egyetlen ami hiányzik, a kriptovalutákkal kapcsolatos jogi keretek tisztázása, ám az érintettek már elkezdték a kérdés vizsgálatát és kidolgozását. A dolog szükségességével már a törvényhozók is tisztában vannak, ám a gyors döntéshozatal sajnos elég valószínűtlen.

Forrás: btcnn.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!