A bálnák mindenképpen részt vesznek az Ethereum staking partin

-

2023-ra úgy fognak emlékezni, mint arra az évre, amely az Ethereum (ETH) stakinget a kriptotérség egyik legfelkapottabb pénzkereseti lehetőségévé tette.

A bálnák számára nagy a tét

A Shapella frissítés, amely áprilisban lépett életbe, lezárta a staking egyik kulcsfontosságú aspektusát, amely több mint két évig elkerülte a stakereket és a visszavonásokat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mivel most már szabadon rendelkezhettek pénzeszközeik felett, a felhasználók sokkal magabiztosabban fordultak a staking felé.

A megújult lelkesedés tükröződött az Ethereum bálna befektetők tevékenységében.

A Lookonchain szerint ezek közül a produktív tulajdonosok közül néhányan folyamatosan kivonták az ETH-t a kereskedési platformokról, és az Ethereum betéti szerződésében zárolták.

Egy bizonyos bálna 4.288 ETH coint vont ki a Binance tőzsdéről, ami 7,4 millió dollárt ért a jelenlegi árfolyamon, és néhány nappal ezelőtt további hozamra lekötötte.

Nemrég egy másik bálna tárca több mint kétszer ekkora összeget, körülbelül 9.530 ETH-t vett ki, és ezt követően elhelyezte az okos szerződésben.

A staking forradalom

Ezek a bálna mozdulatok újabb bizonyítékul szolgáltak arra, hogy a staking mennyire jövedelmezővé vált a piacon.

A Glassnode legfrissebb adatai szerint az ETH letétbe helyezett kínálatának összértéke meghaladta az 50 milliárd dollárt.

Az ETH-t tekintve összesen 30,47 millió coint helyeztek el letétbe a hálózaton, ami 67%-os ugrást jelent a Shapella végrehajtása óta.

staking
Forrás: Glassnode

A tétes kínálat növekedése szöges ellentétben állt az ETH csökkenő likvid kínálatával a tőzsdéken, amint azt a fentiek mutatják.

A tőzsdéken 14,6 millió volt az egyenleg, ami kevesebb, mint a felét teszi ki a tétes kínálatnak.

Ez aláhúzta, hogy az emberek kiveszik az ETH-t a piacról, és befektetésként használják jutalomszerzésre.

Az ETH bikaerősnek tűnik

Az Ethereum egy hónap alatt először robbantotta át az 1.700 dolláros határt, mivel a szélesebb piaci rali sok top kriptoeszköz felrázta a szunyókálásból. Az írás időpontjáig a kitörés pontos oka ismeretlen volt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A rally azonban táplálta a reményt, hogy visszaszerzik az 1.800 dolláros szintet, amelyet az augusztusi piaci összeomlás után veszítettek el.

Az altcoinok királya a CoinMarketCap szerint a cikk írásakor 1.650 dolláron cserélt gazdát.


Olvastad már? Miért emelkedett ma a kriptopiac?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!