A SEC meghosszabbítja az ARK Bitcoin ETF határozatának határidejét

-

Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) várhatóan elhalasztotta az első spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) jóváhagyásáról szóló döntését.

Az eredetileg augusztus 13-ra kitűzött határozat meghozatalát a tekintélyes szabályozó hatóság most tovább fogja kérni a nyilvánosság véleményét az ARK Investment Management spot Bitcoin ETF-jéről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a hosszabbítás lényegében kitolja a korábban kitűzött határidőt, a kriptopénz közösség nagy várakozásának eleget téve.

A halasztást széles körben előre jelezték, különösen azért, mert az eredeti augusztus 13-i határidő vasárnapra esett.

ETF-elemző James Seyffart korábban a közösségi médiában azt spekulálta, hogy a döntést valószínűleg a hét végén jelentik be, és erős meggyőződését fejezte ki az esetleges halasztással kapcsolatban.

Seyffart később frissítette, hogy ez egy szokásos halasztási levél volt a SEC-től.

A SEC a lakossági észrevételeket váró pontok közül különösen kiemelte a Coinbase javasolt felügyeleti megosztási megállapodását (SSA).

A Galaxy vezérigazgatója, Mike Novogratz egy nemrégiben tartott eredménybeszámolóban világított rá a spot Bitcoin ETF-ek jóváhagyásának jövőjére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BlackRock és az Invesco nagy pénzintézeteknél lévő kapcsolataitól származó bennfentes információkra hivatkozva Novogratz bizakodását fejezte ki, hogy az ilyen ETF-ek jóváhagyása elkerülhetetlen.

A kérdés szerinte nem a „ha”, hanem a „mikor” kérdése. A kriptomogul becslése szerint a piac négy-hat hónapon belül találkozhat ezekkel a jóváhagyásokkal.


Olvastad már? Milyen hatással lehet a Paypal stablecoinja az Ethereumra?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum ár előrejelzés: Az ETH 17%-os emelkedése után 4000 dollár következik?

Az Ethereum (ETH) két hónapos csúcsra emelkedett, miután a Bloomberg elemzői megnövelték az Ethereum tőzsdén kereskedett alap (ETF) sikeres indításának esélyét. Az X-en május 20-án közzétett...

A veterán befektető megjósolja a PEPE masszív rallyját

A PEPE, a népszerű mém ihlette kriptopénz az elmúlt 24 órában jelentős emelkedést produkált. A PEPE árfolyama 16,95%-kal emelkedett, így a jelenlegi értéke 0,000001112 dollár. Ennek az...

A Raboo 100-szoros növekedését jósolják az indulás után. Az USDT és USDC árai stabilak maradnak

Vendégbejegyzés Az USDT és USDC stablecoinok olyan befektetési alternatívák, amelyek nem szenvednek akkora ingadozást, mint más kriptoeszközök, például a mémcoinok. Míg a stabilitást sok befektető értékelheti, éppen...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.21.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) ára olyankor mutatott erőt, amikor a Bitcoin és az Ethereum árai egy nagyon szűk tartományon belül konszolidálódtak. A legújabb bikás lökés a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!