Az Ethereum díjai váratlan okból 50%-ra emelkednek

-

Az IntoTheBlock on-chain adatszolgáltató a héten 50%-os Ethereum-díjnövekedést regisztrált.

A tweet kiemeli, hogy a gasdíjak 18%-a a nemrég bevezetett VMPX token felhasználóitól származik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„A gyanús VMPX token” megemeli az Ethereum díjakat

Az IntoTheBlock „gyanúsnak” nevezte az új tokent. Ez az összeg Ethereum díjakat költött az új token verésére, a mechanizmusa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezt maguk tegyék meg.

Az adatszolgáltató cég nem ad további indokokat, hogy miért tartja a VMPX-et „gyanúsnak”, eltekintve talán attól a nagy figyelemtől, amit a közelmúltbeli bevezetése után kapott.

A coint Jack Levin, a Google korábbi backend-fejlesztője indította el, aki a XEN kriptopénzt is megalapította.

A VMPX a CoinMarketCap-on a 2680. helyen áll, jelenleg 0,07284 dolláron kereskednek vele, miután az elmúlt 24 órában 9%-ot esett.

Ugyanezen időszak alatt a kereskedési volumene 42%-kal csökkent, és jelenleg 2,94 millió dolláron áll.

Emellett az Ultrasound.Money szerint ez a token csütörtökön 24 órán belül az összes Ethereum-égetés 30%-ához járult hozzá.

Július 4-én Levin azt tweetelte, hogy a VMPX „az első számú aktivitást és gas felhasználást mutatja az ethereumon”.

Az Ethereum hálózat továbbra is gyorsan növekszik

A Santiment által közzétett jelentés szerint az Ethereum hálózat „szép csendben növekszik”.

Az új tárcák száma nagy ütemben nőtt. Ez az aktivitás végül a piaci kapitalizáció növekedéséhez fog vezetni – hangsúlyozza a tweet.

Korábban a mai napon a népszerű kriptokövető Whale Alert a második legnagyobb digitális fizetőeszköz, az ETH tömeges tranzakcióit észlelte az anonim tárcák között. Az OKX tőzsdéről is nagy tétel került kivonásra.

Két, 91.588 ETH-t és 60.295 ETH-t tartalmazó átutalás történt ismeretlen tárcacímek között – ezek értéke 174.311.076 és 116.067.007 dollár. Az OKX-ről összesen 34.500 ETH került át egy névtelen címre.

E cikk írásakor az Ethereum 1.857 dolláron cserél gazdát, a CoinMarketCap szerint.


Olvastad már? Miért fontos a kiberbiztonság és hogyan védhetjük meg magunkat az online fenyegetésektől?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!