Közeledik a Bitcoin rali

-

A Binance vezetője, CZ nemrégiben egy Twitter Space beszélgetés házigazdája volt, ahol beszélt a BlackRock belépéséről a kriptopiacra, a tőzsde elleni jogi intézkedésekről, és persze arról is, hogy szerinte mikorra várható a bikák következő futama.

Az árfolyam tekintetében elmondta, hogy eddig mindig volt egy rali a négy éves felezési ciklussal összefüggően, és nincs okunk feltételezni, hogy ez legközelebb nem így lesz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jövőt természetesen senki sem látja, de CZ szerint a 2024 tavaszán esedékes felezés után a következő évben esélyes egy nagyobb rali.

Ahogyan megfogalmazta, a felezés utáni évben általában nagy emelkedés történik.

A BlackRock megjelenésével kapcsolatban nem aggódnak túlságosan, még akkor sem, ha a nagy befektetési vállalat a spot piacra is be akar lépni egy ETF-fel.

CZ szerint egy ekkora cég megérkezése a területre hatalmas előnyökkel jár a teljes kriptoipar számára.

A BlackRock június közepén nyújtotta be a saját ETF-kérelmét, hogy a spot árfolyamot követő termékét elindíthassa.

Ez után viszont számos kritika született arról, hogy egy efféle tradícionális világcég belépése valójában ellentétes a Bitcoin eredeti, decentralizációs filozófiájával.

CZ azt is elmondta, nem félnek attól, hogy a BlackRock elszívja a tőzsdék elől a felhasználókat, mivel a két cég fő célpiaca között nagyon kicsi az átfedés.

„Bárki, aki ma érkezik a kriptóba, úgy, hogy eddig nem volt itt, az plusz embereket fog magával hozni. Versenyezni fogunk az ügyfelekért? Igen, egy kicsit biztosan. De elég megnézni a felhasználóbázisunkat, nincs nagy átfedés a BlackRock ügyfelei és a mieink között.”

CZ úgy véli, hogy a közelgő felezés mellett az egyre nagyobb intézményi érdeklődés az a faktor, amely alapján a bitcoin valószínűleg magasabb árfolyamot fog majd elérni a következő 18 hónap során.

CZ észrevételei előtt nem sokkal a BlackRock ügyvezetője, Larry Fink nyilatkozott úgy, hogy a bitcoin egy nemzetközi eszközosztállyá vált mára, amely védekezést nyújt az infláció és a fiat valuták leértékelése ellen.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A beszélgetés során szóba került a Binance és a SEC ügye is, és bár CZ túl sok részletet nem oszthatott meg, azt elmondta, hogy a tőzsde a leginkább megfelelő, indokolt, és kölcsönösen elfogadható megállapodásra törekszik a szabályozó hatóságokkal.


Olvastad már? India élen jár a határokon átnyúló CBDC fizetési megoldásokban

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!