A Cardano felhasználók bármely ADA pénztárcával hozzáférhetnek az EVM szerződésekhez

-

A Cardano felhasználói hamarosan bármilyen ADA tárcával hozzáférhetnek az Ethereum Virtual Machine (EVM) szerződésekhez, köszönhetően a Milkomeda új funkciójának.

A Milkomeda egy olyan hálózat, amely összeköti a különböző blokkláncokat, például a Cardanót és az Algorandot az EVM szerződésekkel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Milkomeda vezérigazgatója, Sebastien Guillemot szerint a közelgő funkció lehetővé teszi minden Cardano felhasználó számára, hogy bármely Cardano pénztárcából hozzáférjen az EVM szerződésekhez.

Ez egy jelentős fejlesztés mind a programozók, mind a felhasználók számára, amely bővítheti a hálózat hasznosságát.

Sebastien Guillemot, a Milkomeda vezérigazgatója csütörtökön késő este jelentette be:

„A Milkomeda új funkciója minden Cardano felhasználó számára lehetővé teszi, hogy az EVM szerződéseket közvetlenül bármely Cardano pénztárcából használhassa.” 

Guillemot bejelentette, hogy a Milkomeda hamarosan minden Ethereum Virtual Machine (EVM) felhasználó számára, beleértve az okosszerződések fejlesztőit is, lehetővé teszi a staking rewardot.

A Milkomedán fejlesztett Cardano termékek staking rewardjai ötnaponta automatikusan kifizetésre kerülnek.

Ez az új funkció lehetőséget biztosít az Ethereum-alkalmazások fejlesztőinek, hogy a Solidity az Ethereumhoz használt programozási nyelv segítségével a Cardano hálózatán építsék és telepítsék dappjaikat és decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazásaikat anélkül, hogy új nyelvet kellene tanulniuk vagy speciális eszközkészleteket kellene telepíteniük.

Továbbá az Ethereum-felhasználók is élvezhetik majd az alkalmazások Cardano hálózatán történő fejlesztésének és bevezetésének ugyanazokat az előnyeit anélkül, hogy blokkláncot kellene váltaniuk.

Ez várhatóan a fejlesztők új hullámát nyitja meg, akik a kapcsolódó tanulási folyamat miatt eddig esetleg hezitáltak a váltástól.

zeta

Olvastad már? Nem csak fájlok átvitele – mire használható még a pendrive?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A ChatGPT előrejelzi a Bitcoin árfolyamát: Mikortól kezdődik a BTC bikafutása?

Az áprilisi 15%-os masszív dömping után a Bitcoin árfolyama küzd a következő bikafutás elindításáért. Mivel a piac a negyedik Bitcoin feleződés után masszív ugrást vár,...

Készülj fel az altcoin szezon nagyobb lesz, mint a 2021-es, állítja a kripto szakértő

Az egyik kripto szakértő olyan altcoin fellendülést jósolt, amely meghaladhatja a 2021-ben látott magasságokat. A 2024-es bikafutás már a címlapokra került, így a figyelem a...

A Bitcoin aranykeresztet képez! Jön a bikafutás?

A Bitcoin, a kriptopénzek világának folyamatosan változó óriása ismét reflektorfénybe került egy nemrégiben megjelent bikás jelzéssel: a napi grafikonon a nehezen megfogható "aranykereszt" látható. Ez...

Íme, miért esett ma a kriptopiac

A kriptopiacot vizsgálva ma csak pirosat fogsz látni. Az egész piac zuhanni kezdett, a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) kapta a legtöbb ütést, messze...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!