A B2BinPay és az Athletic Club szponzori megállapodást kötött

-

A világhírű spanyol labdarúgócsapat, az Athletic Club bejelentette új hivatalos szponzorát B2BinPay, egy kriptovaluta fizetési szolgáltató.

A két vállalat közötti partnerséget február 14-én jelentették be, és a 2023/2024-es La Liga-szezon végéig tart.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Athletic Club hivatalos mezein ezentúl a B2BinPay logója lesz látható a két szervezet új partnerségének részeként. Ezen kívül különböző promóciós tevékenységeket is terveznek.

„Magam is szenvedélyes futballrajongó vagyok, és itt a B2BinPaynél saját vállalati futballcsapatunk van. Ezért is jelenthetem be büszkén, hogy vállalatunk ezentúl a nagyszerű Athletic Club szponzora lesz. Nincs kétségünk afelől, hogy az Athletic Club csapata diadalmaskodni fog a La Ligában a következő 22/23-as és 23/24-es szezonban, és esetleg bekerül az UEFA Európa Liga döntőjébe! Emellett reméljük, hogy az Athletic Club szponzorálása lehetőséget ad arra, hogy a kriptovaluta fizetések elterjedését elősegítsük a futballszurkolók körében és általában Európában” – nyilatkozta Arthur Azizov, a B2BinPay anyavállalatának, a B2Broker-nek a vezérigazgatója.

b2binpay

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan vezető vállalattal kötöttük meg ezt a megállapodást, mint a B2BinPay, és biztosak vagyunk benne, hogy ez egy nagyszerű társ lesz a kitűzött céljaink eléréséhez”-nyilatkozta Jon Uriarte, az Athletic Club elnöke.

A B2BinPay egy kriptopénz fizetési szolgáltató, amely lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, hogy többféle coinban, tokenben és stabilcoinban fogadjanak el fizetéseket.

A vállalat az észt kormány engedélyével rendelkezik, és a világ legtöbb országában kínál szolgáltatásokat az ügyfeleknek.

De a B2BinPay nem kínál szolgáltatásokat az Egyesült Államok állampolgárainak és lakosainak sem.

Olvastad már? A Coinbase felvásárolja a One River Digital-t

Kiemelt kép: athletic-club.eus

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mikortól kezdődik az altcoin szezon és mely kriptovalutákat érdemes előtte megvenni?

Vendégbejegyzés A kevésbé ismert kriptovaluták felfutása gyakran jelzi a piaci változásokat. Miközben az izgatottság 2024-ben fokozódik, a megfelelő kiszemeltek azonosítása döntő fontosságú lehet a kereskedők számára. Ebben...

Mitől esik ma a kriptopiac? 140 millió dollárt likvidáltak az elmúlt 4 órában

A kriptopénzek szerelmesei hullámvasúton találják magukat, mivel a kriptopiac az elmúlt nap során zuhanásba kezdett, és a kereskedők zavartan vakarják a fejüket. Az elmúlt hónapokban a...

Ezen mutatók azt sugallják, hogy itt az ideje, hogy vegyünk Bitcoin az áresés közepette

Az alacsony MVRV arány és a magas OI-súlyozott finanszírozási arány kedvező vásárlási lehetőséget mutat a Bitcoin befektetők számára. A Bitfinex kriptotőzsde elemzői szerint több on-chain metrika...

WordPress pluginok veszélyeire figyelmeztet a SlowMist csapata

A SlowMist, egy ismert blokklánc-biztonsági cég nemrégiben adott ki riasztást a megbízható weboldalak ellen indított újabb támadási hullámról, melyek WordPress kiegészítők sebezhetőségeit használják ki. A támadók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!