Az NFT konferencia a vártnál alacsonyabb érdeklődés miatt elmarad

-

A májusra tervezett „Proof of Conference” elnevezésű kiemelt NFT konferencia elmarad.

Kevin Rose, a Moonbirds NFT gyűjtemény társalapítója szerint a lemondás oka a „vártnál kisebb érdeklődés”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A konferencia időpontját november elején jelentették be. A tervek szerint május 11-től, május 13.-ig tartott volna Los Angelesben.

Rose azonban a jegytulajdonosokhoz írt február 20-i levelében kifejtette, hogy ez nem volt „a legmegfelelő időpont” a konferencia megtartására:

„Mint tudják, az NFT-k világában az időzítés a legfontosabb. És ma itt az ideje, hogy felismerjük, hogy nem most van a megfelelő idő a PROOF of Conference-re”.

Rose elmondta, hogy ő és a PROOF csapata megvizsgálta a lehetőségeket, például hogy Los Angeles helyett egy másik város kiválasztását helyszínnek, a rendezvény terjedelmének tömörítését és a jegyárak csökkentését is.

Az NFT konferencián az iparág szakértői vettek volna részt

Ennek ellenére Rose arra a következtetésre jutott, hogy bölcsebb lenne az egész rendezvényt lefújni.

Hozzátéve, hogy nyilvánvaló, hogy a vártnál lényegesen kevesebb érdeklődés mutatkozik jelenleg egy ilyen esemény iránt, amint azt a több hetes értékesítési adatok, a lehetséges szponzorokkal folytatott beszélgetések és a közösség tagjaival folytatott párbeszédek is mutatják.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Rose megerősítette, hogy a PROOF rendelkezik egy kárigénylő weboldallal az ügyfelek számára, ahol a vissza igényelhetik a jegyek árát és azok költségeit, és hogy az Ethereum (ETH) visszatérítések jelenleg feldolgozás alatt állnak.

Michael „Beeple” Winkelmann, a jól ismert, 2021 márciusában 69 millió dollárért eladott NFT megalkotója, a Reddit társalapítója, Alexis Ohanian, Greg Solano és Wylie Aronow a Yuga Labs-től, valamint az üzletember Gary Vaynerchuk mind ott lettek volna az eseményen.

A bejelentésre az NFT-k közelmúltbeli piaci növekedése ellenére került sor, amely januárban nyolc hónapos csúcsot ért el az 1 milliárd dollár feletti havi NFT-kereskedelmi volumen tekintetében.


Olvastad már? Bitcoin: Mire érdemes figyelni ezen a héten

 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Minden pénzüket visszakaphatják az FTX tőzsde károsultjai, de ennek nem mindenki örül

A friss információk alapján az FTX tőzsde a kintlévőségeinek akár a 118%-át is kifizetheti a károsult ügyfeleknek, de a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!