Potenciális bikás alakzat a Bitcoin árfolymán

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama egy fordított fej-váll felállást alakított ki a négyórás grafikonon.

Ez az alulról forduló minta három mélypontot tartalmaz, amelyek közül a középső, úgynevezett fej, mélyebb, mint a másik kettő.

A fej két oldalán lévő mélyponkokat vállaknak nevezzük, innen ered az elnevezés.

Az ezen technikai alakzat által előrejelzett 6%-os elmozdulást úgy kapjuk meg, hogy megmérjük a jobb váll és a fej legmélyebb pontja közötti távolságot, és ezt hozzáadjuk a 16.630 dollárnál lévő kitörési ponthoz. Így a cél 17.593 dollárnál található, ami egybeesik a június 18-i mélypontokkal.

Ezért ez az egybeesés egy erős szint a Bitcoin árfolyamkereskedői számára a nyereség elkönyveléséhez.

Meg kell jegyezni, hogy a BTC-nek még egy négyórás gyertyás zárást kell produkálnia a nyakvonal felett a 16.330 dollárnál, hogy elindítsa ezt az fordított fej-váll előrejelzését.

Bár ez a bullish kilátás valószínűsíthető, a 17.593 dolláros küszöb megdöntése megnyitja az utat a Bitcoin-árfolyam számára, hogy újra tesztelje a 19.011 dollárt, a 2022-es legmagasabb kereskedésivolumen-szintet.

A lezárás jellegéből adódóan a 2022-es utolsó medvepiaci rali a BTC számára a 19.011 dollárnál van behatárolva.

bitcoin

Másrészt, ha a Bitcoin árfolyama a 16.000 dolláros pszichológiai szint alá csúszik, és nem sikerül talpra állnia, az a bikás lendület elmaradását jelzi.

Ez a lépés lehetővé tenné a medvék számára, hogy átvegyék az irányítást, és a BTC-t a 15.721 dolláros támaszszint újbóli tesztelésére lökjék.

Itt a vásárlók összefognak és megpróbálhatnak egy újabb helyreállítási ralit.

 



Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!