A bitcoin új szakaszba lépett, az árfolyamnak növekednie kellene?

-

Mike McGlone, a Bloomberg vezető elemzője úgy vélekedik, a bitcoin beléphetett egy új fejlődési szakaszba, és felgyorsulhat a tömeges elterjedése.

Ennek következményeként pedig az árfolyam is felfelé indulhat, a hosszú távú trend alapján.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

McGlone szerint a felhasználói igény növekszik, az elterjedés is növekszik, ráadásul egyre letisztultabb a szabályozás a területen.

„A bitcoin megérkezhetett a fejlődése egy olyan szakaszába, ahol a mainstream-ben való terjedése tovább gyorsulhat, ráadásul egy kedvezményesnek mondható árfolyam mellett. A bitcoin készletének előre meghatározott volta, a kibocsátási ütem lassulása példa nélkül áll a történelemben. Az árfolyam így tovább növekedhet, ahogyan eddig is, hacsak valami valószínűtlen esemény eltünteti az igényt, és visszafordítja az adopciót.”

Az elemző úgy véli, az egyre digitálisabbá váló világban a bitcoin egyre nagyobb értéket képvisel, mint alternatív eszközosztály, amelyet senki sem irányít, és senki sem manipulálhat.

Hogy feltörekvő iparágként hogyan is érdemes elhelyezni a bitcoint, McGlone úgy fogalmazott, hogy 2007 őszén, mikor az olaj ára először érte el a 84 dolláros árfolyamot, még nem is létezett a kriptopénz.

„A FED az elmúlt 40 év legagresszívebb kamatpolitikáját folytatja, nem csoda, ha az eddig jól teljesítő eszközök is esnek. A növekvő igény és a csökkenő készlet a kifejezetten alacsony árfolyammal párosulva viszont jó esélyeket teremt a bitcoin számára. Csak idő kérdése, mikor tér vissza a csúcsra, és mikor teljesíti ismét túl a többi eszközt. A terjedés nem áll meg, ráadásul a pozitív szabályozási változások is nagy lökést adhatnak.”


Olvastad már? Egy opciós stratégia, amit a profi kereskedők is használnak most

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Sui Network kritikákat kapott a pénzügyei miatt

A Sui Network tisztázta a tokenkészletével kapcsolatos félreértéseket, amelyeket a közösségi médiában keltettek a felhasználók. Egy X-en megjelent bejegyzésben a vállalat cáfolta a pénzügyeivel kapcsolatos...

2 tuti gaming kriptó befektetés májusra

Az elmúlt néhány évben a Web3 blokklánc technológia fejlődésével megnövekedett a kripto-játék projektek száma. A befektetők mára már válogathatnak ezek közül, és igencsak az ínyükre...

Az XRP befektetői hangulat a Ripple-SEC ítélet előtt romlik el

A május 3-i emelkedéssel ellentétben a Ripple (XRP) Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) visszaesett. A megjelenési időben észrevettük, hogy a mérőszám 1,16-ról 0,64-re esett. Miközben az érték...

A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!