4,5%-ot nőtt a SHIB, dacolva a kriptopiac visszaesésével

-

A kutya témájú mémcoin az elmúlt héten még akkor is szárnyalt, amikor a szélesebb kriptopiac egy likvidálási hullám közepette összeomlott.
Miközben a szélesebb kriptopiac továbbra is a mélyponton van a heti eladási hullámot követően, néhány kriptopénz dacol a medvés trenddel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Közéjük tartozik a Shiba Inu (SHIB) mémcoin, amely a nap folyamán mintegy 4,5%-kal, a héten pedig több mint 7%-kal emelkedett, és jelenleg 0,0000135 dolláron kereskednek vele a CoinMarketCap szerint.
A SHIB felfelé irányuló árfolyam-akciója a token égetési arányának megugrását követi, amely a hét elején történt. A tulajdonosok augusztus 17-én alig 15.000.000 SHIB-et égettek el, ami a Shib Burn Tracker szerint augusztus 18-án több mint 180.000.000-ra nőtt – ez több mint 1.100%-os ugrás.
Úgy tűnik azonban, hogy a hullámzás rövid életű volt; egy másik nyomkövető, a ShibBurn szerint a tokenek égetési aránya az elmúlt 24 órában több mint 90%-kal csökkent.

A SHIB token égetési mechanizmusát áprilisban vezették be a token forgalomban lévő készletének csökkentése érdekében; a tokenjeiket elégető SHIB-tulajdonosok egy hozamgeneráló tokent, a burntSHIB-et kapják, amely RYOSHI-ban, egy másik ERC-20 tokenben fizet jutalmat.

Doge napok

A Shiba Inu rivális kutyás mémérméje, a Dogecoin kevésbé jól teljesített a piaci összeomlás közepette; bár a nap folyamán 0,9%-kal emelkedett, az elmúlt hét napban mintegy 3,7%-ot csúszott lefelé.

A Dogecoin rövid ideig élvezte az emelkedést a Dogechain megjelenését követően. Ez egy blokklánchálózat, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy létrehozzák a coin csomagolt változatát defi-alkalmazásokban való használatra.
A piac azonban másképp gondolta, és a két legnagyobb kriptovaluta, a Bitcoin és az Ethereum esett, mivel a kereskedők a hét folyamán később felszámolták pozícióikat.

Olvastad már? Továbbra is fontos a reklám a kriptós cégeknek

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!