Továbbra is fontos a reklám a kriptós cégeknek

-

Bár a tévés reklámköltés visszaesett, a cégek továbbra is fontosnak tartják a reklámokat, hogy márkáik relevánsak maradjanak a hanyatló piacon.
A reklámköltések a jelentések szerint az Egyesült Államokban a piacok jelenlegi állapotát tükrözve a mélybe zuhantak. Ez azonban nem mentség arra, hogy szünetet tartsanak, mondja két kripto cég is.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bloomberg szerdai jelentése kiemelte, hogy a legnagyobb kriptós cégek televíziós reklámkiadásai több mint egy éve a legalacsonyabb értéket érték el, júliusban mindössze 36 ezer dollárt költöttek az ISpot szerint.
Ez 99,9%-os csökkenés a februári 84,5 millió dollárhoz képest. Ez a rekord az amerikai Superbowl időszakában valósult meg, amikor a Crypto.com, az FTX US és a Coinbase nagyszabású reklámokat futtatott, hogy felhívja a figyelmet a szolgáltatásaikra.
A televíziós reklámköltés bejelentett csökkenése ellenére néhány vállalat, például a szingapúri székhelyű IDEG Limited digitális eszközkezelő cég azt állítja, hogy továbbra is nagy összegeket költenek reklámra a márkaismertség fenntartása érdekében.
Markus Thielen, az IDEG befektetési igazgatója elmondta, hogy cége „nagyon konzervatív” volt a kriptobefektetések tekintetében, ami teret engedett nekik, hogy nagyon jó pozícióba kerüljenek, hogy kihasználják ezt a jelenlegi lassulást.
Thielen szerint a reklám több okból is kritikus, nem utolsósorban az ismertség növelése miatt.

„Ezt a kötelességünk részének tekintjük, hogy oktassunk, visszaadjunk a közösségnek, építsük a márkánkat, és általános támogatást nyújtsunk.”

Apurva Chiranewala, az ausztrál székhelyű Block Earner kripto befektetési platform vezérigazgatója a múlt hónapban úgy nyilatkozott a sajtóban, hogy a cég a jelenlegi medvepiac közepette visszavette a marketingtevékenységét.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

De azt is elmondta, hogy cége inkább a piac oktatásával kapcsolatos erőfeszítések felé mozdult el.

„Ahelyett, hogy pénzt fizetnénk a piac FUD-mentesítésére, úgy gondoltuk, hogy jobb, ha az építésre és a kérdések megválaszolására, valamint a felhasználók oktatására összpontosítunk.”

Daddi, a Daddi Brand Communications marketingügynökség elnöke elmondta, hogy a korábbi hirdetések a FOMO nyomására összpontosítottak, de a cégek az oktatásra térhetnek át, ahogy az új és a meglévő felhasználók kilábalnak a folyamatban lévő medvepiacból.
A televíziós reklámköltés csökkenhet, de a sportpartnerségeken keresztül történő reklámozás még mindig erős.
A Financial Review augusztus 10-én arról számolt be, hogy az olyan vállalatok, mint a Binance Holdings, az OKX és az FTX több mint 2,4 milliárd dollárt költöttek sportmarketingre az elmúlt 18 hónapban.
A Man City sportcsapattal való partnerségre 12 millió dollár jutott, egy floridai NBA sportstadion névhasználati jogára 135 millió dollárt költöttek a közelmúltban.

Olvastad már? Elege van a Solanának a spam NFT-kből

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!