A Nubank kriptopénz-szolgáltatása mostantól minden ügyfél számára elérhető

-

A Warren Buffett által támogatott Nubank, a világ egyik legnagyobb digitális banki platformja mostantól kriptovaluta-kereskedelmet kínál mind az 54 millió ügyfele számára.
A Nubank bitcoint is tart a mérlegében. A saját blogjukon jelentették be, hogy a világ egyik legnagyobb digitális banki platformja mostantól minden ügyfele számára kínál kriptopénz kereskedést.
A bank mintegy 54 millió ügyfelet szolgál ki Brazíliában, Mexikóban és Kolumbiában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A Nubank Cripto a megoldás kriptovaluták vételére és eladására közvetlenül a Nu alkalmazáson keresztül. A kriptovaluták Nubankon keresztüli vásárlási lehetősége mostantól minden ügyfelünk számára elérhető. Annak érdekében, hogy biztonságosabban léphessen be ebbe az univerzumba, úgy döntöttünk, hogy először a piacon lévő legnagyobb kriptovalutákat kínáljuk: a bitcoint és az ethert.”

Az induláshoz a Nubank partnerséget kötött a Paxosszal, egy kriptovalutákra szakosodott tőzsdével. A kriptokereskedési lehetőséget először májusban jelentették be, és Brazíliában indították el az első körben.
A Nubank májusban azt is bejelentette, hogy anyavállalata, a Nu Holdings „készpénzének ~1%-át bitcoinra váltotta”.
Warren Buffett Berkshire Hathawayje jelenleg a Nu Holdings részvényese. Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott 13F-bejelentése szerint a Berkshire 2021. december 31-i állományában több mint 1 milliárd dollár értékben voltak Nu Holdings-részvények.
A Berkshire Hathaway 500 millió dollárt fektetett be a Nu Holdingsba tavaly júniusban is, hónapokkal a vállalat tőzsdére lépése előtt.
Buffett azonban nemrég azt mondta, hogy nem fog kriptovalutákba befektetni, mert azok nem termelnek semmit. A Berkshire alelnöke, Charlie Munger szerint pedig a kripto „ostoba és gonosz” dolog.

Olvastad már? Bitcoin összeomlás: Mi áll a kriptovaluta újabb összeomlása mögött?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Mitől csökkent ma a kriptopiac?

A Bitcoin-Halving utáni megnövekedett áringadozás ellenére a kriptoeszközök árfolyamában a top tokenek folyamatosan semleges hangulatot mutatnak a saját grafikonjaikon, ami bizonytalanságot jelez a piac jövőbeli...

Kezd visszatérni az élet az NFT-szektorba

Az első negyedévben a bitcoin új történelmi csúcsokat ért el, az NFT piac pedig tavaly ótta legjobb teljesítményét mutatja. Az NFT szektor 50%-os kereskedelmi forgalomnövekedést...

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.27.

Prémium Ripple (XRP) Az Ripple (XRP) esetében a hosszú távú csökkenő trend az utóbbi időben gyengül, és a heti grafikonon az 50 napos (kék) és a 200...

Peter Brandt kétségeket ébreszt a Bitcoin bikafutás folytatásával kapcsolatban

A neves kereskedő, Peter Brandt kétségeket fogalmazott meg a Bitcoin jelenleg is tartó bikapiaci ciklusának fenntarthatóságával kapcsolatban. Egy részletes elemzésben, amelynek címe: „A történelem azt mutatja,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!