A Binance új fizetési partnert választott Brazíliában

-

A vállalat közölte, hogy ezentúl a Latam Gateway fizetési szolgáltatóval fog együttműködni, amely 2019 óta van jelen a piacon.
A Binance arról számolt be, hogy rövidesen dolgozni fog a fiat befizetések és kifizetések helyzetének normalizálásán. A tőzsde közölte, hogy a Latam Gateway a korábbi partnerét, a Banco Capitual-t fogja helyettesíteni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy blogbejegyzésben a elmondták, hogy a Latam Gateway 2019 óta működik Brazíliában fizetésfeldolgozó cégként, amelyet olyan vezetők alapítottak, akik 2014 óta rendelkeznek tapasztalattal a területen, amikor is megalapították a Boa Comprát, egy másik fizetésfeldolgozó céget.

„Brazília rendkívül fontos piac a vállalat számára, és továbbra is folytatjuk a beruházásokat és a helyi felhasználóknak nyújtott szolgáltatások bővítését, valamint hozzájárulunk az ország blokklánc- és kriptoökoszisztémájának fejlődéséhez.”

A Binance számára ez egy átmeneti intézkedés, hogy a felhasználók normálisan használhassák a platformjait, mivel a tőzsde jelenleg egy, a brazil értékpapír-felügyelet által szabályozott vállalat felvásárlásán dolgozik.

Korábbi problémák

A Binance-nek a hónap elején kezdtek gondjai lenni a fiat-befizetésekkel és -kiutalásokkal, amikor a Capitual, a korábbi fizetési partnere, szigorúbb KYC-intézkedések bevezetésébe kezdett, és az ország központi bankjának követelményeihez igazította a platformját.
A Binance bejelentette, hogy jogi lépéseket fog tenni a Capitual ellen, de a fizetési vállalat úgy nyilatkozott, hogy a Binance nem igazította a platformját a Brazil Központi Bank új követelményeihez.
A Capitual jelentései szerint, amely más tőzsdéknek is lehetővé teszi feldolgozási szolgáltatásait a térségben, mint például a Kucoin és a Huobi, a többi cég valóban adaptálta a platformját, és továbbra is rendeltetés-szerűen működik.
A Binance reméli, hogy hamarosan koordinálni tudja a Latin Gateway által kínált szolgáltatások integrációját, hogy normalizálja a közvetlen fiat be- és kifizetések státuszát Brazíliában, amelyek jelenleg még szünetelnek, bár az ügyfelek továbbra is használhatják az alternatív módokat a pénz be- és kifizetésére a tőzsdén.

Olvastad már? Angliában laza kriptós szabályokat szeretnének

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!